Bästa tipsen till Åre

I morgon lanseras Destination Fjällen – en samlingsportal där man kan boka det mesta man behöver boka i Jämtlandsfjällen. Såväl boende som aktiviteter, taxi och restauranger. Det är riktigt smart att gå ihop flera och skapa en samlingsplats (jag önskar mig en riktigt bra liknande för Österlen också tack!). Under fliken ”Bybornas guldkorn” finns läsvärda tips – och ser man på – här finns också jag!

På frågan när Åre är som bäst har jag svarat december, mars och lite september (jag verkar inte ha kunnat bestämma mig) och det står jag fast vid. I december är allt liksom så orört och vackert och det ligger ett lugn och förväntan över dalen. Nu på fredag kickar säsongen igång på riktigt med skidtestarhelg på temat ”snö, test och fest” med skidåkning fram till midnatt och en massa annat. Är också du här? Då kanske vi ses!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Vilma: liten värld!!

    Prralin: det som är svårt med österlen är att det inte finns någon central bokningssajt, det är det som är det fina med destination fjällen. när jag bokar till österlen måste jag ringa/maila till varje ställe – döjobbigt! haha. dessutom är det rätt svårresearchat, jag önskar mig också lite betygsystem och så. alla har kanske inte heller råd med snygg hemsida etc etc.

    admin 2012-12-18 23:18:41
    Svara
  • Intressant! Vad tycker du saknas på de sajter som Österlen har att erbjuda?
    Kanske nåt för en soon-to-be-arbetslös att sätta tänderna i… 🙂

    Prralin 2012-12-18 21:57:47 http://www.prralin.com
    Svara
  • Kul!! Magnus Ekelund som är en av grundarna är bekant till mig, vi umgicks en del när jag bodde i Åre 🙂 Åh, inte utan att man längtar upp nu!

    Vilma 2012-12-13 12:42:25 http://www.snabbarestarkaresnyggare.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!