-20 and counting

Årekyla är bättre än annan kyla. Inte lika kallt liksom, även om kvällens -20 liksom kröp in under skinnet rätt så snabbt när vi tog en kvällsjogg efter lanseringsmingel och innan hemmamiddag.

Snön är kärv och knirrar och frosten sätter sig i hårstrån och på kinder men jag höll mig varm om både händer (tack vare Hestravantar med material i Polartec) och fötter (tack vare löparstrumpor från Smartwool i merinoull). Däremot var det lite kallt om näsan – och lite kyligt nånstans där själen sitter. Det blev en lugn 30-minutersrunda och efter det stängde vi in oss i stugan, fixade brasa i kaminen och brassade på med middag på vilt och sötpotatis.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • ser helt fantastiskt ut 😀 bli avis på er som är i åre. Älskar konstigt nog kyla som är runt – 20. Det är oftast så himla vackert då samt att man mår så bra inne i själen när man varit ute i sån kyla. Så skönt att träna i kylan och sedan ta sig en kopp varm choklad och slå en massa filtar runt om sig. Verkligen lycka! Jag tror inte jag riktigt hängt med men vad ska ni göra i åre? bara semester eller jobb? 😀

    sandra 2012-12-13 16:46:03 http://halsoboost.blogg.se
    Svara
  • Jag instämmer helt med Ella! Du är så otroligt vacker. Det jag gillar med din blogg (älskar) är att du ser så lycklig och välmående ut. En sån jädra sund syn på träning och allt därtill.
    Tack för RIKTIG inspiration! Jag längtar efter löpning och träning så jag blir tossig efter dina härliga bilder.

    Katarina 2012-12-13 10:26:21 http://brakatarina.se
    Svara
  • Du är så fruktansvärt vacker!
    /förälskad 😀

    Ella 2012-12-13 00:45:26 http://snacksjon.com/blogg
    Svara
  • Kallt och vackert!

    Stepup 2 Fitness 2012-12-13 00:04:56 http://www.stepup2fitness.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!