En god morgon?

Vaknade du med en härlig känsla i morse? Sådär utvilad liksom? Med ett lugn i kroppen?

Nähä. Men snart kan du vakna till solsken! Jag har en Philips Wake Up Light att tävla ut! Jag vaknade till morgonljus i morse och det är faktiskt skillnad. Jag hoppas jag aldrig vänjer mig utan vaknar lugn och förvånad varje morgon. Jag har haft en Wake Up Light förut och gillade känslan då med. När våren och sommaren kom kom jag av mig och hösten därpå var jag tillbaka i telefonalarmklockchocken igen. Illa! Fast kanske inte så illa som Philips experiment där man testar 30 olika väckningsmetoder på testpersonen Henrik. Man har hittills testat 27 olika sätt under 27 olika dagar. Gå in och kolla här!

För att vinna en Wake Up Light skriver du en väckning här – och mailar mig samma tips till traningsgladje at gmail.com (skriv med din adress också) senast imorgon tisdag!

PS. Grattis Maria Samuelsson som vann min outfit från Casall – maila adress, storlek och telefonnummer till [email protected]!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Lite kul, det var en sån där lampa som fick mig att börja följa dig för en 4 år sedan eller nått! Sökte på lampan och hamnade på din blogg, mailade dig och fick svar på en gång, och sen den dagen följer jag din blogg 🙂 Keep up the good work!

    Petter 2012-12-11 21:27:07
    Svara
  • Jag har redan en (fast en lite äldre modell) jag är jättenöjd, den rekommenderas.

    Träningen och livet 2012-12-10 19:21:32 http://traningenochlivet.wordpress.com
    Svara
  • En sådan hade jag behövt idag! Sov tre timmar pga försenat flyg hem.

    pilla 2012-12-10 18:41:31 http://pernillabredolt.com
    Svara
  • Oj, måste tävla! Min föll i golvet och fungerar visserligen men är inte särskilt vacker längre. I flytten gick den sönder lite till 🙁 Helt beroende!!

    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!