Let’s do this!

Klockan är 01.42 och det är natt mot lördag. Jag har ägnat kvällen åt filmen Heat (bra!) och att mixa musik till mitt spinningpass. Nu är det klart och jag kommer inte att göra fler ändringar. Är de låtar jag valt att ha med de bästa jag vet? Den frågan ger mig prestationsångest. Bästa låtarna, bästa maten, bästa färgen, bästa vinet, bästa kläderna varierar ju från dag till dag.

På söndag är jag redo att leda mitt femte cykelpass i karriären. Det är ju minst sagt en annorlunda väg jag valt med mitt instruerande. Men utmaningen är antagen och jag ser fram emot att sitta framför 30 bloggare och bloggläsare som synar varje grej jag gör. Och jag vet ju att förväntningarna är några meter högre än mig själv. Men det här ska bli himla kul. Ska vi köra eller? Nä okej då, vi väntar väl till kl 11.30 på söndag…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Det kommer gå kalas- och vet du vad- många är instruktörer och vi vet att bara kliva upp där är starkt och snyggt och grymt och du har FEELING så det kommer gå kalas!

    Annie 2012-11-24 21:07:01 http://www.runnerslove.wordpress.com
    Svara
  • Jag tror också att det kommer gå jättebra för dig! Och gör det inte det så är det också okej, du är ju inte dina prestationer! Vad använder du för program när du mixar ihop musiken?

    Frida 2012-11-24 14:35:34
    Svara
  • Det kommer gå jättebra, det är jag säker på!

    Anna Jansson 2012-11-24 11:41:35 http://annamjansson.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!