Morgon på Metropolis gym

Jag åt lunch med en kollega idag och jag frågade henne hur helgen varit. I min värld känns det som måndag men halva veckan har redan gått. Hur. Hände. Detta?

Telefonväckarklockan ringde okristligt tidigt och 10 minuter efter bryskt uppvaknande hade jag riktigt dunkdunk i öronen. Jag passade på att supergenrepa mitt spinningpass inför morgonklassen på Metropolis som jag höll i. Jag  vickade för en annan instruktör och det var en handfull tappra själar som orkat upp. Åsa var en av dem. Det kändes fint att ha henne där: dels för att hon gav mig ett leende nu och då men jag tänkte också pressa ur henne lite konstruktiv feedback.

Efter klassen blev det belöningsfrukost i form av surdegsfralla, finlatte och smoothie från Albert & Jacks. Eller om det heter Jack & Alberts? Det där lär jag mig aldrig…

Efter träning-outfit

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Helt rätt med lyxfrukost från Albert & Jacks!

    PS. Mitt ”knep” för att komma ihåg är att tänka att Albert kommer först, liksom A i alfabetet 😉 (Onödig information kanske, men det bjuder jag på, ha ha…)

    Alexia 2012-11-22 19:30:35 http://inspirationsboost.se
    Svara
  • Men Åh berätta, HUR gick det?!

    Jessica 2012-11-22 00:40:05 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • För mig känns det som om det är söndag kväll, har vabbat i tre dagar nu… men imorgon blir det jobb så trevlig måndag till dig 😉
    Kram!

    Stepup 2 Fitness 2012-11-21 21:47:12 http://www.stepup2fitness.se/blogg
    Svara
  • Kul! Hur ofta kör du klasser nu? Ska du ha någon fast klass någonstans snart..?

    Helena 2012-11-21 20:23:25 http://www.healthbyhelena.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!