VM8:an i Åre

På lördag öppnar VM8:an i Åre. Det är rekordtidigt. Man har aldrig så tidigt öppnat så många fallhöjdsmeter som VM8:an och tillhörande pisten Gästrappet erbjuder. Det får mig att längta! Jag planerar alpin skidpremiär i just Åre under luciahelgen.

Personligen tycker jag att skidåkningen i Åre är bäst lite senare på året men känslan i byn är allra bäst i december innan nyår. Det är så himla mysigt med mörkret, ljusen och den vita snön. I december råder fortfarande det där lugnet – innan alla nyårsfirare drabbar loss. Fast det är rätt kul då med såklart.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Åh, jag är oxå himla sugen på Lucia i Åre….!
    En fråga: vad har du på fötterna när du springer i snö/halka? Icebug? Salomon? Nåt annat? Behöver köpa ett par men vet inte riktigt vilka.

    Maria E 2012-11-08 10:34:05
    Svara
  • .. Och jag älskar maj i Åre. Kommer sitta i länge. 2005 åkte vi skidor i oktober och så var snön borta i december. Hoppas du får finfin åkning när du åker upp! Sen får du ploga med mig i Ramundberget 🙂

    Annie 2012-11-08 10:15:26 http://Www.runnerslove.wordpress.com
    Svara
  • Åh de här bliderna gör en ju alldeles sjuk av snölängtan!Måste boka in fler skidhelger helt klart!Trevande försök med egen blogg startades igår och självkalr är den här fantastiska bloggen omnämnd i det första inlägget 🙂

    Isa 2012-11-08 06:30:56 http://isaklurar.blogspot.se
    Svara
  • Kortet på dig i mössan med snön är ju bara så fint.

    Mia 2012-11-07 22:34:38 http://Fruehrniz.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!