Oh well. Life!

Idag alltså. Jag har verkligen inte varit mitt bästa jag. Valde att jobba hemifrån eftersom jag förmodligen äntligen ska få fiber i min lägenhet och folk skulle komma och borra. Jag längtar till den dag då jag inte behöver surfa med mobilen inkopplad i datorn! Tänk vad mycket snabbare allt kommer gå! Vad mycket mer tid jag kommer få över till annat!

Mot eftermiddagen började jag få huvudvärk och kände mig allmänt konstig. Inte hungrig, inte mätt, inte törstig, inte nöjd. Valde bort Nike Run Club och gick ut och sprang på pricken klockan 17 och redan då var det alldeles bäckmörkt. Kroppen kändes märklig och olustig och det blev en extremt långsam 30-minutersrunda. Inte ens en vettig bild kunde jag få till. Och av min planerade gymträning blev det heller ingenting. Oh well. Life!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Känns igen – ibland är det skönt att ha lite aviga dagar. Det är kanske då man borde köra yoga eller boxträning istället 🙂
    Förresten så tackar och bockar jag för novemberutmanings-inspiration – det ger verkligen extra aktivitet och allt blir så mycket roligare med mål!

    Katten 2012-11-08 06:56:50 http://piggochduktig.wordpress.com
    Svara
  • Livet i en liten ask. Snart är det torsdag och då vill universum något annat…bara att vänta och se vad det blir. Älskar känslan! 🙂

    Helena 2012-11-07 22:06:44 http://www.healthbyhelena.com
    Svara
  • Yes life. I morgon är en ny dag! 🙂

    Ingmarie 2012-11-07 21:36:39 http://blog.nemonisimors.com
    Svara
  • Säger ju att det var den där glöggen!!

    Annika - strongday.se 2012-11-07 20:03:55 http://strongday.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!