Träningsglädje

Jag har inte så mycket mer att säga om Katrins inlägg. Jag instämmer i det som redan skrivits nyss (det finns en otrolig mängd reaktioner) – och det som skrevs för länge sedan. Och jag instämmer i det som SATS VD Farhad skriver på SATS Facebooksida. Jag hoppas att man sagt detta till Josephine också och visar på alla positiva kommentarer Katrins skitinlägg lett till.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • Bara så korkat och i slutänden tror jag faktiskt att det enbart gynnat Sats vilket jag inte tror var pr-kvinnan Katrins tanke från början….

    Alexandra/Dietandthecity 2012-11-07 23:16:30 http://dietandthecity.wordpress.com/
    Svara
  • Ja, vad ska man säga. Jag blir i alla fall 1000 ggr mer inspirerad av en riktig människa som ser pigg ut efter att ha tränat och som tränar för att vara frisk och stark.

    Jag är 36 år så jag har liksom vant mig vid min kroppsform nu. Visst går det att träna mer eller mindre och på så sätt förändra kroppen men jag identifierar mig inte med smala modeller i vanliga fall. Har aldrig sett ut så och kommer aldrig att kunna se ut så, utan att svälta ned mig till ett skelett.

    Som sagt, det finns inte så mycket mer att säga, ville bara titta in och säga att jag läser din blogg med glädje varje dag, den är helt toppeninspirerande och du är fantastisk!

    Jenny 2012-11-07 12:46:45
    Svara
  • SATS ska inte komma och snacka om mobbing. Jag har själv arbetat där och vidrigare företag får man leta efter. Mobbing är bara förnamnet och deras VD Farhad har blivit DO-anmäld MER än en gång.
    Usch!

    Camilla 2012-11-07 11:53:00
    Svara
  • Vem fan är ens den där Katrin Zytomierska? Vad har hon gjort? Varför får hon överhuvudtaget göra sig hörd? Jag blir mest irriterad över att jag låter mig provoceras och framför allt att det ligger och gnager efteråt.

    Hurra för Josephine som är hur snygg som helst, hurra för alla människor som har satt ner foten och protesterat mot det vidriga i Katrins inlägg och hurra för dig och alla andra som sprider glädje och sunda ideal!

    Hälsa sitter inte i midjemåttet och det är skönt att det ändå finns många som förstår det.

    Sofia 2012-11-07 10:01:04 http://www.sofias-secrets.blogspot.com
    Svara
  • Åsa F sätter huvudet på spiken lite tror jag. Katrin Z driver en PR byrå. Hon lever på den uppmärksamhet och det utrymme hon får i media och har själv ”erkänt” att de åsikter hon uttrycker är för att provocera och skapa debatt. Vilket hon ju lyckats med ännu en gång. Grattis Katrin.

    Personligen håller jag inte med henne alls. Träningsglädje är till för alla, oavsett om man tränar på SATS eller nån annanstans, oavsett hur man ser ut. Endorfiner är inte bara för smala 🙂

    Sara Borg 2012-11-07 07:32:27 http://saraborg.blogspot.com
    Svara
  • Men vad trist! Och så jävla onödigt och tråkigt. Jag tycker att det är trist att hon måste ta till sånt här för att få publicitet, det säger mycket om henne!

    Thea Tränar 2012-11-07 05:00:40 http://theasutmaning.blogg.se/
    Svara
  • Det sorgliga är ju att alla upprörda människor som läst inlägget och länkat etc har ökat hennes trafik massor = hon tjänar mer pengar, och får mer attention. Och kanske oxå inbjudningar hit och dit för att diskutera detta.. så för henne är det enbart positivt.
    Det är ju därför hon skriver det. Hon skiter ju i vad hon får för reaktioner så länge folk läser inlägget.
    Jag läser hellre bloggar om tränings bloggar.. än hennes 😉

    Åsa F. 2012-11-06 22:02:08 http://www.asafornander.com
    Svara
  • Efter att ha läst detta, och även dina tidigare inlägg ang ”tjock” och träning osv, så förstår jag ännu mer varför din blogg är en av mina absoluta favoriter: För att det är hälsa och glädje och sunda ideal som genomsyrar allt. Att tycka om sig själv och att träna ör sin egen skull, inte för att passa in i någon annans mall. Du är oerhört inspirerande att läsa. Det mest obegripliga i allt detta är hur K.Z.kan ha så många läsare. Är hon är puckad är ju en sak,men hur kan såmånga andra vilja ta del av så mycket elakheter och negativ energi? Nej nej nej, fram för kloka härliga sunda ideal där vi är rädda om både våra kroppar och våra själar och våra medmänniskor. Och tack igen för en superbra blogg!

    Sara Molin 2012-11-06 21:50:51
    Svara
  • Jag säger bara karma is a bitch…

    Tina 2012-11-06 21:32:56 http://www.butterflytina.com
    Svara
  • […] för rörelseglädje och en sund kroppsuppfattning. Andra har sagt det så bra redan, till exempel Träningsglädje eller Upp & Hoppa. Lyckligtvis har SATS vd gått ut och tagit starkt avstånd mot Katrins […]

    Skäms, Katrin Zytomierska! « Susannas hälsomix 2012-11-06 20:12:00 http://halsomixen.wordpress.com/2012/11/06/skams-katrin-zytomierska/
    Svara
  • Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta här faktiskt. Skratta åt Katrins totala brist på vett eller gråta åt Katrins totala brist på vett. Men det är kanske inte henne man ska ägna nån tanke i detta, hon är inte värd det. Tjejen på bilden, jag hoppas att hon har självkänsla nog att inse att Latrin inte talar för svenska folket.
    Jag hoppas också att det kommer nåt positivt ur detta. Att Latrin siktade sin giftpil, men träffade sig själv.

    nipe 2012-11-06 17:28:58 http://enlitenplatsietern.blogspot.com
    Svara
  • Jag hoppas också att Josephine får läsa alla positiva inlägg och kommentarer!

    Stepup 2 Fitness 2012-11-06 16:08:21 http://www.stepup2fitness.se/blogg
    Svara
  • jag hoppas och tror att det kan komma något positivt ur detta. om inte annat så känns det bra att så många har reagerat och reagerat så starkt över det som katrin har skrivit.

    joanna 2012-11-06 14:37:56 http://www.humlansliv.blogspot.se
    Svara
  • Jag tycker så synd om tjejen!! Tänk att ha blivit utvald eller sökt, skitsamma, till att få delta i en reklam, och så blir det så här… Bilden och texten skulle ju förmedla glädje och energi, men jag har svårt att tänka mig att det är vad hon känner när det blev så här. Hon är ju antagligen bara en ”liten vanlig människa”. Vilket förvisso Katrin också är, men hon har ju själv valt att bli utsatt i och med sina uttalanden. Så himla synd och jag hoppas att Josephine själv inte ens sett allt detta skit!!!

    bodycomf 2012-11-06 13:40:40 http://www.bodycomf.blogg.se
    Svara
  • Katarina: haha huuuur kan du ha missat? hela mitt twitterflöde exploderade igår! 😉 men jag tror det kan komma nåt positivt utav detta.

    admin 2012-11-06 13:24:34
    Svara
  • Åh herregud! Tur att jag missat detta, eller inte nu längre…
    Vet inte vad jag ska säga. Har verkligen inte mycket till övers för yta!

    Katarina 2012-11-06 13:16:27 http://brakatarina.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!