ski CANDY

Skidorna i mitten är frontsideskidor och heter Nordica Fire Arrow. De måste jag spana in. Frontside är en ny genre inom skidor och ska funka bra både i och utanför pist. Nordicas variant fick bra betyg i Åka Skidors test och är en producent jag fastnat för (älskar deras pistskida Doberman Spitfire). Jag är extremt, extremt sugen på nya skidor i vinter!

Marmot och Norrøna leker med färger och såväl Hestra (handskar) och North Face (väskan) matchar fint. Det finns så många färgställningar och modeller ute just nu att det kommer bli svårt att välja. För nya skidkläder blir det garanterat också!

Vad jag väljer för underställ är givet. Craft. Det finns ingen konkurrens. Även professionella skidåkare från andra länder som är sponsrade av andra märken väljer Craft (insiderkällor säger att de helt enkelt sprättar bort loggan i halsen).

Ja jag kan gärna ta vinter och snö nu på en gång tack. Det är drygt 4 veckor kvar till alpin premiär. Det är 3 veckor kvar till längdpremiär. #Älskasnö.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • […] står i fokus på Stockholms mesta outdoorgata. Roligt initiativ som jag hoppas slår igenom! Färg är verkligen årets stora trend vad gäller skidkläder och det är kul. Men svårt. Jag gillar […]

    Pre SKI « Träningsglädje 2012-11-14 20:13:42 http://www.traningsgladje.se/2012/11/pre-ski/
    Svara
  • Gunilla: åh, härligt!

    Idamari: yes

    Träningen&Livet: 🙂

    Isa: jag med!

    Anki: jag är AVIS

    Anna: haha förstår ditt dilemma. ibland kan man ju komplettera med nån accessoar istället, typ ny mössa eller så. jag har haft samma skidkläder i 2 eller 3 vintrar. mitt helrosa skidställ från columbia. men – eftersom jag åker rätt mycket skidor vill jag ha mer än 1 uppsättning. detsamma gäller vinterjackor. olika grejer är bra för olika aktiviteter. lite som skor tänker jag. 😉 jag har faktiskt aldrig haft ett ”dyrt” skidställ i mitt liv.

    admin 2012-11-03 22:54:12
    Svara
  • Funderar på det här med nya skidkläder. Jag har en Arc´teryxjacka köpt 2006 och de har fortfarande samma modell. Färgen är inte fel heller, snyggt grön. Men klart att man är trött på den efter 6 säsonger. Men, kvalitet håller och det finns inga argument i världen för att köpa en ny – så varför är man ändå sugen? Borde man köpa sämre grejer för att kunna byta ut med gott samvete? 😉
    Norröna är ju också i samma prisklass, dvs inte direkt slitåsläng.
    Hm. Hur ofta byter du ut dina skidkläder?

    Anna 2012-11-03 21:56:52 http://annamarkelin.wordpress.com
    Svara
  • Jag hade min skidpremiär idag (om jag bortser att jag var i Torsby skidtunnel för någon vecka sedan). Verkligen helt fantastiskt! Funderar på om det skall bli alpin premiär imorgon men var så fina längdspår så skjuter nog alpina premiären någon vecka till..

    Svara
  • Åh ! Dör en smula och längtar ihjäl mig efter snön!

    Isa 2012-11-03 20:40:56
    Svara
  • Så mycket snygga kläder på en och samma plats!

    Träningen och livet 2012-11-03 18:24:06 http://traningenochlivet.wordpress.com
    Svara
  • Älskar Norrøna-jackan, Lyngen 750 (för visst är den gröna dunen, den modellen?). Har en Peak på G men om den inte är som jag tänkt måste jag spana in denna.

    idamari 2012-11-03 12:54:10 http://idamarithornberg.blogspot.com
    Svara
  • Hämtade ut mina nya längdskidor igår och jag längtar minst lika mycket som du! Nu får snön komma!!

    Gunilla 2012-11-03 12:19:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!