NYC Marathon

Igår kväll checkade jag in på ett flyg mot NYC men tyvärr stod det inte mitt namn på bokningen. Det stod Grabbens. Nu har han lyft. Att säga att han har flyt är att ta i. Nu satte Sandy nästan stopp för hans resa mot NYC Marathon (det ska gå av stapeln enligt plan) – och för typ 2-3 år sedan satte ett askmoln stopp för hans deltagande i Boston Marathon. Askmolnet kom ett dygn före avfärd. Förra året var det så varmt på Boston Marathon att organisationen erbjöd folk att skjuta upp sin start till året därpå (2013). Han sprang ändå, på typ nästan personsämsta.

Bättre har det gått i Berlin. För något år sedan sprang han in på 3 timmar trots att hela säsongen präglats av en skadad vad. I år slog han pers på 2.53.09.

Heja dig Grabben. Hoppas du får det riktigt bra där borta! Jag ser fram emot en present från Tiffany’s. Nike Town duger också.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Nu vill jag bara poängtera att det såklart är bra mycket värre för alla drabbade (Sandy) än löparna, men det är ju ändå väldigt trist att ha tagit sig till NYC och laddat för att sedan åka hem. Trist att inte detta beslut togs tidigare!

    Katarina 2012-11-03 10:55:48 http://brakatarina.se
    Svara
  • Och hur känner han nu? Stackarn!

    Katarina 2012-11-03 10:53:56 http://brakatarina.se
    Svara
  • Jag svarade på din kommentar på min blogg, men tänkte dubbelsvara här. jag tror absolut att loppet kommer att innebära välbehövda inkomster för det katastrofdrabbade New York i form av hotell, restauranger, shopping osv. Men det jag ställer mig starkt emot är att generatorerna står oanvända i Central Park när så många bosatta lider. På Lower Manhattan har man fortfarande inte ström, i vissa förorter ser det ut som en atombom slagit ner, vi väntar eventullt snö på onsdag och folk har inte värme hemma, det är brist på vatten, bensin och mat. På nyheterna visas bilder på folk som tvingas gräva i sopptunnor för att få mat. Det är en katastrof av mått som jag inte tror man kan föreställa sig om man inte upplevt det. Sen kommer det att behövas polis och sjukvårdspersonal att övervaka NYC Marathon och de behövs såklart mycket mer på andra platser just nu.

    Petra Axlund Stegman 2012-11-02 15:52:27 http://www.sportyspiceblog.com
    Svara
  • Anneliten: 😉

    Petra: tror inte löparna behöver ström. och inte tror jag att löparna för ett ögonblick tror att de inte skulle vara där frivilligt. jag tror däremot att marathon är viktigt för new yorkborna och jag tror absolut att man kan göra något gott av det hela. till exempel uppmana till donationer eller andra saker. jag tror att extremt få åker till nyc för att springa sitt livs lopp när det gäller frustration – däremot tror jag många springer för att visa stöd, och jag tror att om NYC marathonorganisationen ser detta och förstår det, så kan man göra bra grejer.

    admin 2012-11-02 14:20:57
    Svara
  • Jag har bloggar kort om detta idag. Jag anser att det är ren och skär skandal att det står flera gigantiska generatorer i Central Park som ska ge löparna ström när det bor drygt 3,8 miljoner människor på Lower Manhattan som fortfarande är utan ström, värme, bensin, vatten och mat. Och de på Staten Island som förlorat hus, hem och liv. Löparna kommer hit frivilligt, de som bor här har just gått igenom århundratets naturkatastrof.

    Petra Axlund Stegman 2012-11-02 12:42:36 http://www.sportyspiceblog.com
    Svara
  • Det askmolnet minns jag – det höll mig kvar i NYC. Men några extra dagar i den staden på företagets bekostnad var ganska mysigt. Sandy känns lite värre. Hoppas transporterna funkar när grabben och alla andra löpare väl är nere på marken.

    anneliten 2012-11-02 12:07:49 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!