Helg

Just nu skulle jag ha varit nästan i Skåne. Jag skulle förmodligen haft några mil kvar, men Österlen hade nog varit inom sikte. Nu sitter jag på ett café i Vasastan istället. Med Österlen 50 mil bort och ingen plan att åka dit.

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig (eller så blir det just så).

När jag först fick reda på det var jag rätt nedstämd. Jag bokade min Österlenresa i augusti under en period då jag var rätt stressad och såg fram emot en helg med fokus på egentid, tystnad och lugn. Jag vet att ni är många som undrar när jag egentligen jobbar – men som jag sagt förut, den här bloggen handlar inte om mitt jobb. Den handlar om träningsglädje. Jobb är däremot en annan extrem viktig ingrediens i mitt liv – tillsammans med att alltid utvecklas och alltid utmanas i mina jobbuppdrag – vilket gör att jag gärna ”work hard and play hard”. Fast, i mitt fall handlar ”play” mer om träning och resor snarare än helrör på krogen.

Anyways, den här helgen spenderas hemmavid. I min älskade, älskade lägenhet i Stockholm (det är möjligt att jag älskar vår lägenhet i Halmstad snäppet mer men eftersom vi inte är där så ofta på vinterhalvåret så blir den liksom inte lika ombonad då). Grabben är borta ett gäng dagar men jag är inte ett dugg ensam för det. En mängd vänner trängs trivsamt i min kalender (och eftersom jag är en sådan där mjukhjärtad jäkel så är jag ledsen över de relationer jag inte hinner vårda).

Jag ska ändå springa i helgen, trots att jag inte är på Österlen. I går invigde jag min streak-månad med 10 minuters löpning på otroligt svajiga ben efter transformerpasset (ja jag har träningsvärk idag) och i helgen får det bli mer kvalitativ löpning. Och så ska jag göra yoghurtglass med hallon. Och så ska jag ligga i soffan med hela lägenheten full av tända ljus. Åh. Helg!

Mina favoritdoftljus: KOBO (älskar de flesta av deras ljus), Voluspa (gillar inte så många dofter av detta märket – men doften tabac är en favorit) och Malin+Goetz (doften Vetiver)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • ja ibland undrar man… Hur det blir som det blir när det inte var tänkt så från början.
    Jag förstår att du älskar båda era lägenheter och jag är otroligt glad över att du är en sån där mjukhjärtad jäkel. 🙂
    Kanske löpning i Nackareservatet på söndag? 🙂

    Ingmarie 2012-11-02 21:06:22 http://blog.nemonisimors.com
    Svara
  • Du får komma och springa med oss på söndag, Brunnsviken runt med start kl 9 i ca 7 tempo!

    pilla 2012-11-02 18:09:40 http://pernillabredolt.com
    Svara
  • Du är välkommen att ta ett varv i ågesta med mig imorgon nästan lika bra som Österlen

    Mia 2012-11-02 18:05:43
    Svara
  • Helt rätt att göra det bästa av den nya situationen. Jag ler när jag läser om din helg och känner på mig att den kommer att bli helt fantastisk. NJUT av myshöst och ljus, det tänker jag göra (trots tungt huvud och trött kropp). Stor kram till dig!

    Helena 2012-11-02 17:48:20 http://www.healthbyhelena.com
    Svara
  • Att kunna ändra sina planer och acceptera det nya är en väldigt bra egenskap. Nu kom jag på att jag borde läsa dendär boken ”Who moved my cheese” som ligger i en låda.

    Snorkkis 2012-11-02 17:25:17 http://www.snorkkis.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!