Glassmaskin

Jag är på väg hem. Det här med tåg är ju faktiskt rätt så smidigt. Det finns risk för att jag precis jinxat alltihop nu och att vi istället kommer bli sena, men med en internetuppkoppling så spelar det inte så stor roll. Så jag säger det igen: det här med tåg är ju faktiskt rätt så smidigt.

När jag kommer hem ska jag göra glass. Inte ikväll, för dÃ¥ hinner jag inte eftersom jag ska springa med Nike Run Club och sedan finjustera min mixade musik till Rosa Dygnet. Och förmodligen inte heller pÃ¥ torsdag för dÃ¥ ska jag iväg pÃ¥ en annan grej. Och inte pÃ¥ fredag för dÃ¥ ska jag äntligen kvalitetsumgÃ¥s med min sambo pÃ¥ Aspa HerrgÃ¥rd. Och inte pÃ¥ lördag för dÃ¥ är jag i Göteborg. Men – förhoppningsvis pÃ¥ söndag! Ja, sÃ¥ fÃ¥r det bli.

Efter Kitchen Aidlyckan, juicemaskinextasen, kaffelatteskummandet sÃ¥ känner jag att det blivit läge för lite glassrenässans – sÃ¥ en glassmaskin finns nu i mitt kök! Jag gillar glass. Men den ska vara god. En av mina punkter pÃ¥ listan över sommaraktiviteter var att äta god italiensk glass. Glass behöver inte vara sÃ¥ himla ”dÃ¥ligt” som man tror. Med bra rÃ¥varor blir glassen PURE.

Jag tänker mig glass gjord på bär och yoghurt, eller ett klassiskt grundrecept som man kan piffa upp med vad som helst – och fÃ¥ pepparkaksglass, mintchokladglass, hallonglass, citronglass… Den senaste glassen jag Ã¥t var rosmaringlass som serverades tillsammans med chokladfondant.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!