Nu händer det!

Tisdagar är bra dagar. Som idag. För det är nu det händer! Jag har så länge efterlyst att träningsbloggandet ska ta fart. Att någon ska fatta hur många riktigt bra människor som sitter bakom bloggarna. Vilken påverkan de besitter och att de är guldkorn. Eller ja, vi! Och nu händer det! Gymmet Rosa Skrot (som jag aldrig besökt men som jag är nyfiken på) har signat Lofsan, Anna och PT-Fia som tränare och jag tycker det är häftigt. De är inte signade i egenskap av att enbart vara bloggare – såklart – men de är tydliga profiler som skriver om sådant de kan. Precis som de som kan och gillar mode skriver om det.

Själv är jag och Jessica i Borås. När vi satt på Espresso House för att få igång oss själva med en kaffe kollar jag min Instagramfeed och tycker jag känner igen en bild. Och fatta osannolikheten när personen jag följt i typ alla kanaler i flera år faktiskt sitter i fåtöljen bredvid – med världens sötaste Twittermops. Världen är allt bra liten!

Nu är det over and out från den här hotellsängen. I morgon eftermiddag ska jag hem till Stockholm innan jag åker ner genom Sverige till helgen igen. Den här veckan alltså, jag älskar den. Även om den är fullkomligt galen!

Min reskamrat

Min packning

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh – kul! Anna visste jag om, men det är ju superkul att två till kända ansikten dyker upp där! 🙂 Måste gå dit och kolla in stället någon dag!

    Helena 2012-10-24 07:22:57 http://www.healthbyhelena.com
    Svara
  • VIsst är det häftigt! SKulle också vilja träna på det gymmet … bor dock alldeles för långt ifrån. SÅ det blir till att fortsätta följa deras (era) bloggar här från landet. Men det kan vara bra nog då man får så himla mycket träningsinspiration och tips!! Leve träningsbloggandet!!
    🙂

    Maria 2012-10-24 06:41:40 http://mariasfavoriter.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!