Saker på S

I helgen ägnar vi oss saker på s. Spanien, sol, strand, sangria och springa. Just nu verkar det där med solen vara största utmaningen. Vi landade i 26 grader och dis. Till helgen väntas thunder storms. Jaja, det blir nog bra. Sangrian kan vi dricka inomhus.

Medan jag är i Spanien är Grabben i Amsterdam och ska också springa halvmara på söndag. Jag har nyss fått ett meddelande om att hotellet där borta i norr kanske inte skulle passat mig så himla bra (läs: inte har den bästa standarden) – men ”där finns i alla fall gratis wifi”. Jag kontrade med att här har vi gratis allt: såväl wifi som egen jacuzzi på tarassen. Jaha, svarade Grabben och la till: ”men det är ju bra att vårt rum bara kostar 300 kronor per person och natt”. Och vet ni vad? Här i Valencia kostar boendet lika lite. Jag tror vi drog vinstlotten – thunder storms till trots. Vi har redan hamnat i semesterkänsla med tapas och kvällspromenad genom stan. Fast, jag ska inte säga för mycket – vi har ju inte sprungit det där loppet ännu. Å andra sidan verkar det där loppet bara vara en ursäkt för att åka till Spanien. Vårt resgäng består redan av 50% DNS…

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Annika: well, det blev varmt just idag när vi skulle springa 🙂

    Cissi: Valencia Luxury Apartments – det är en lägenhet vi bor i! Superbra!

    admin 2012-10-21 16:50:31
    Svara
  • Det där hotellet i Valencia låter ju toppen. Vad heter det? 🙂

    Cissi 2012-10-20 14:46:50
    Svara
  • 26 grader – låter skönt för sol och sangria. Mindre skönt för spring. Tur det kommer lite storm, det blir perfekt det här! Ser fram emot tisdag, då vill jag veta ALLT!

    Annika - strongday.se 2012-10-19 22:32:23 http://strongday.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!