Intervaller i Humlan

Ibland bubblar det i mitt huvud. Tankar går på högvarv och till slut är det så mycket som far runt att jag får nästan som huvudvärk. Då är jag en idékreatör utan dess lika och väldigt långt ifrån det här. Utmaningen ligger då i att följa upp det som far runt. Att ta sig tid att skriva ner så att jag förstår det genialiska i mina idéer också senare när jag är på ett helt annat humör och tänker på ett helt annat sätt.

Efter jobbet åkte jag mot Intersport Drottninggatan och Nike Run Club. Bytte om till den gula västen och hejade på intervallöpare så gott jag kunde. Fick lite mental härdsmälta där i Humlan och visste inte riktigt vilka ord som skulle peppa fram folk bäst och kände mig som en tönt som klappade händerna och tjatade ord som stark och snabb. Jaja, jag hoppas det funkade lite i alla fall…

Så mycket egen träning har det inte blivit. Jag sparar mig lite till Valencia. Varje kväll är bokad denna vecka med aktiviteter som gör att det vakna livet spiller över till långt över midnatt och då ryker morgonträningen dagen efter. Det är som det är och krångligare än så är det inte.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!