Min lördag

Lördag. Den började på IKEA Kungens Kurva. Vi åt frukost med ett gäng morgontidiga simmare och ägnade sedan några timmar åt att göra vår lägenhet lite smartare. Bättre garderobssystem, snyggare förvaring i badrummet. Och så en ny TV. Den vi haft hittills köpte jag när jag flyttade hemifrån. Den är på 17 tum och skränar. Dags för något nytt. En smart TV utan sladdar som sitter snyggt på vår New York-vägg och som är lagom stor. Vi tittar inte på TV särskilt mycket ändå men jag vill kunna streama film.

Medan pappa och Grabben satte ihop grejer gjorde jag ceviche (ja, fortfarande den svenska varianten). Det har hastigt blivit en av mina favoritmätter. Bara glad mat! Lite senare blev det äppelpaj på äpplen från Hälsingland som plockas ner snabbt från träden så inte björnen ska äta dem. Pajen gjordes på äpplen, kanel, havregryn, kokossocker och smör. Nästan glad mat det med Och det var min lördag.

Rödlök och chili

Tomater från Viken

Ceviche! Serverades med sötpotatis.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Josefin: jag köper numer nästan alltid färsk fisk oavsett, men särskilt till cevichen. den är ju rå – men det blir ju en ”process” i och med limesaften…

    admin 2012-10-15 10:28:32
    Svara
  • Hej Sara! Har du rå fisk i cevichen? Köper du i så fall färsk eller frusen fisk i affären?

    Josefin 2012-10-14 22:49:45
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!