Fredagsfys

Fredag kväll och jag och Jessica kör trappintervaller samtidigt som vinflaskorna korkas upp och tacosen äts upp i fönstren på Kungsholms strand. Det är lite endast tomten är vaken-känsla över de där intervallerna i trappan med utsikt över Karlbegskanalen. Man är mitt i stan och mitt i allt buller, men ändå ensam. Eller, rätt så ensam. Jessica kan ha skrämt en och annan fredagkvällsflanerande i sitt gastande på mig. Men ska man ha pepp så ska man!

Det kan nog ha varit runt 100 steg i den där trappan. Vi körde 3 trappor utan mer vila än den tid det tog att ta sig ner för trappan och sedan en längre serievila. Och så på’t igen. Totalt 3 varv. 900 trappsteg alltså. 1000 hade varit ett alldeles för jämt nummer som alla träningsbloggare skulle fått för sig att jaga. Vad är grejen med jämna siffror anyways? Jag är nog inte den som springer runt kvarteret för att få ett visst nummer på klockan. Jag springer ju knappt ens med klocka alls…

Nu hemma i soffan märker jag av intervallerna i form av den där konstiga känslan i halsen som man får när pulsen varit uppe på nästan max och vänt. Vet ni vilken jag menar? Gårdagens skidträningspass anar jag djupt inne i benmusklerna. Det är ingen träningsvärk som svider och gör musklerna sådär sura, utan snarare något som liksom pyser och jäser och som anas. Men det är klart, det är alltid värst dag 2. Träningsvärk är trots allt bästa värken!

Kamera // Canon 7D. Jacka // Nike.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Vilka sjukt snygga ögonbryn du har!!

    erika 2012-10-15 15:22:33 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Åh snygga du! Riktigt härlig bild och bra peppande text!

    Jess 2012-10-15 11:37:18 http://jessansworld.blogg.se
    Svara
  • Emma: jag håller med, det är katastroftråkigt i halmstad!! om jag var i stockholm skulle jag besöka intersport på drottninggatan för att få en allmän koll. kanske även NK:s sportavdelning för den har också rätt bra sortiment. jag skulle gå till casalls butik på birger jarlsgatan och även alla outdoorbutiker på norrlandsgatan (här finns många utomhusmärken typ norrona, hestra, salomon, haglöfs etc). jag skulle också gå till någon stadium för att kolla soc, osäker vilken jag skulle välja dock… det finns också fler butiker, typ xxl som nog finns i bromma och kungens kurva – men det är mer av en utflykt och finns inte i city. själv går jag sällan i sportbutiker – däremot köper jag mycket på nätet! främst nikestore.com men även stadium och t.ex. casall har ju egna nätbutiker. och så finns sportamore!

    Pappilotta: tusen tusen tusen tack!

    Träningsglädje 2012-10-14 10:14:16 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Never stop? Du er et forbilde for mange, meg inkludert! God helg!

    pappilotta 2012-10-13 23:15:57
    Svara
  • Hej Sara! Jag bor i Halmstad o tycker att sportbutikerna har ett tråkigt utbud. Jag åker till Sthlm några ggr per år då jag har mina syskon där. Så jag tänkte bara höra med dig vilka affärer du skulle tipsa om. Det finns ju så många:) Tack för en jättebra!!! Blogg/ Emma

    Emma 2012-10-13 12:42:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!