Min dag

07.35. Vaknar. Lätt omtumlad. Gör en latte på dubbla shots samtidigt som jag får koll på nyhetsläget genom P1:s morgonsändningar och har fantastiskt mycket tid. Känns det som. Bra start på dagen!

09.00. Är på jobbet och ligger efter i mailskörden eftersom jag var ledig igår. Ser över marknadsplanen, bollar några idéer, pratar reflexer och (dåligt) träningsutbud i sportbutiker med chefen (det kan nog komma ett blogginlägg om det sedan…).

13.00. Träffar Anneliten över en lunch och lämnar över min trotjänare (min f.d. systemkamera). Hon lovar att fota massor med blommor eftersom det är mitt favoritmotiv… Jag har läst Annelitenbloggen länge men vi har aldrig setts förut – så lunchen blir lite av en blind date, eller vad man nu ska kalla det. Jag inser att det finns så himla många trevliga människor (vilket gör mig glad) och några timmar senare ska jag sitta hemma i soffan och konstatera att idag har jag träffat massor av just den sorten!

15.00. Är på nätverksträff hos Sveriges Annonsörer för att lyssna på hur olika personer tänker kring sociala medier och events. Jag får det mesta av det jag kan och tycker bekräftat, men inte så mycket mer än så. Konstaterar att av typ 10 personer i panelen på slutet så är alla män. Och det lustiga är att många av produkterna och målgruppen de riktar sig mot är – tadaa – kvinnor! Men, det finns många smarta män. Tycker att en kille från MEC säger riktigt vettiga saker. Och konstaterar att många av marknadscheferna på stolarna bredvid mig inte vet vad Instagram är. Särskilt de manliga. Det måste vara svårt att fatta beslut över sådant man inte vet vad det är. Tänk om de inte vetat vad TV var, liksom. Och ändå köpt (annonsutrymme i) TV. Låter inte som det skulle ha hänt… Lämnar Sveriges Annonsörer med en känsla av jaha.

17.00. Min telefon har dött (så går det när man ska ladda en iPhone i en PC…) och jag är avstängd från omvärlden. Värre saker har väl hänt antar jag. Jag styr stegen mot Blueberry Lifestyle och hämtar upp grejer inför kvällens träningsträff.

17.30. Landar på mitt favoritcafé Saturnus och får lite NYC-känsla. Laddar med energi och försöker koppla upp datorn mot ett nätverk som inte vill lira för att kunna jobba lite. Ger upp efter fruktlösa försök och svär över att jag glömt usb-sladden hemma. Tänker att jag ändå alltid skulle vilja sitta på Saturnus och jobba.

19.00. Befinner mig på SATS Spårvagnshallarna redo för kvällens skidträningsklass. Träffar massor av härliga människor, vissa som jag aldrig träffat innan. Vi kör benträning deluxe och jag imponeras av hur galet starka alla är.

22.20. Kommer hem. Stoppar dubbla poddar i kaffemaskinen. Tänker att nu har jag blivit en kaffemänniska. Bestämmer mig för att ta en jobbkväll och konstaterar att det inte blir någon boxträning i morgon bitti. Planerar intervaller istället. Skriver detta blogginlägg och snart ska jag börja beta av min to do. 60 minuter effektiv tid.

En dag i mitt liv. Inte ett enda foto blev det.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Foto eller ej, jag såg din dag i mitt inre. Särskilt när du o Anneli träffades. Två energisprutare/givare tillsammans. Där skulle man varit med! 🙂
    Och Spårvagnshallarna… Vilken d-r-ö-m.

    Ingmarie 2012-10-12 20:44:25 http://blog.nemonisimors.com
    Svara
  • Tack för igår, det var superkul, och bra energi vi hade i vår lilla grupp!

    Cicci 2012-10-12 10:43:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!