Noodle mama

Vilken kickstart den här veckan fick! Jag har visserligen inte hunnit träna, men jag har dels planerat träning inför imorgon – dels hunnit träffa Lantto över en cappuccino. Ikväll var det dessutom smygpremiär för Noodle Mama på Kungsholmsgatan 22 på just Kungsholmen.

På Noodle Mama möter Island Tokyo, fast det är mest Tokyo. Man har som ambition att förändra konceptet snabbmat och skriver: ”år 2015 kommer hälften av jordens befolkning att vara överviktiga. Detta är allvarligt problem. Vi vet att detta inte kommer kunna ändras genom att omvandla snabbmaten till kaninmat. Du behöver servera god mat, undvika onaturliga tillsatser och skapa en glad atmosfär.”

Noodle Mama har rötter i Tokyo och vill ta en liten bit av Tokyo till Stockholm. Dels synen på mat men också på nöje. Öst möter väst. Happy healthy eating!

Under mängder av rislampor satt vi och åt  sobanudlar med kött och grönsaker och en stark srirachadressing och knaprade på wasabisnacks och drack juice på mango, lime och ananas. Bra måndag!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!