Övningar med TRX

TRX. Ett riktigt bra redskap. Kul att träna med, och enkelt att sätta ihop ett program till. Det är bara att googla TRX på YouTube så får du en övningsbank som heter duga!

Igår var jag på TRX på Sportlife. Det var en TRX-workshop jag var på, men jag hade väntat mig en TRX-klass. Under 45 minuter körde vi 6 övningar i cirkel á 30-45 sekunder. 3 varv. Det blir typ inte ens 15 minuter. Under resten av tiden fick vi lära oss mer om TRX. Vilket var superbra. Fast det var ju bara det att jag kunde det mesta… Det är fint med kunskapsrepetition så jag lyssnade och tog in kunskapen på nytt och under cirkeln såg jag till att använda sekunderna effektivt. 45 sekunder kan låta kort men testa att göra benböjshopp i TRX och de är jäkligt långa!

I somras tränade jag en del med TRX, bland annat det här programmet. Nästa gång jag tränar TRX (vilket blir kommande vecka) ska jag se till att varannan övning är benböjsupphopp. Det blir ett killerpass!

Annika var där!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jag älskar också TRX. Så himla mångsidigt och varierande. Jag har en app som heter virtuel trainer (vt) trx med massa övningar och filmklipp. Annars är, som du säger, youtube en guldgruva.

    Anna 2012-10-07 13:44:20 http://annamjansson.wordpress.com
    Svara
  • Älskar TRX! Finns liksom ingen hejd på vad man kan hitta på! Nu MÅSTE jag bli frisk så jag också får leka lite!

    Anna (orka mera) 2012-10-07 13:31:27 http://blogg.piggelina.se
    Svara
  • Har bara testat på TRX då jag gör enbensknäböj. Ser sjukt roligt ut

    i min lilla lilla värld 2012-10-07 13:14:18 http://blogg.alltforforaldrar.se/saratilling/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!