Fransförlängning

Ni är många som tycker att jag har fina ögonfransar. Tack! Det tycker jag med! Långa ögonfransar är något av det finaste jag vet och gör att man blir lite snyggare utan att ha gjort något annat alls. Sedan jag ”fick fina fransar” har jag i princip slutat med smink.

På de flesta bilder på den här bloggen har jag inget smink. Alls. På några andra bilder har jag smink i form av en BB créme och ögonbrynspenna och ibland lite solpuder. Det tar mig inte en sekund mer än 90 att fixa makeupen om vardagsmorgnarna. Eftersom jag gillar spontanrufsigt hår i knut så tar allt det där inte mer än 2 minuter (snyggaste knuten gör man med rufsigt hår i mörkret i sängen – yrvaken eftersom väckarklockan nyss chockat en. Tittar man i spegeln samtidigt så blir det liksom inte lika bra). Jag kan lätt gå till jobbet 7 minuter efter att jag har vaknat – eller 12 minuter om jag ska äta frukost.

Hemligheten bakom mina fransar heter fransförlängning och det har jag haft av och till i 3 år ungefär. Det funkar precis som att fixa naglarna – fast man gör det på fransarna. Alltså, man ”limmar” på en artificiell frans på ungefär varje riktig frans man har.

Jag har gjort både dålig fransförlängning och riktigt bra fransförlängning. Den dåliga fransförlängningen gjorde jag i Halmstad – jag fick gå tillbaka varje vecka för att fransarna trillade av hela tiden. Totalt värdelöst. Den riktigt bra fransförlängningen gör jag i Stockholm hos bästa Ullis på Puder (dit går andra personer med snygga fransar, typ Frida Fahrman och så). Fransarna sitter som de ska och jag fyller på en gång i månaden ungefär. Precis som vanliga hårstrån så växer fransarna och man tappar dem med jämna mellanrum (typ var 6-8 vecka eller så) – och den påklistrade fransen försvinner när den naturliga lossnar.

Fransarna håller för det mesta man gör men man ska såklart inte gnugga ögonen så mycket (det ska man inte i alla fall för då blir man rynkig…). Det är inte särskilt billigt att ”göra fransar” – det kostar drygt 600 spänn att fylla på – men det är tamigtusan det bästa jag gjort. Jag känner mig snyggare och så behöver jag inte pilla med mascara och grejer. Jag behöver nästan inte pilla med något alls i ansiktet. Klart värt!

Mitt tips om du är nyfiken på fransförlängning är att verkligen kolla upp så att den som utför det är duktig. Det är bortkastade pengar att gå till någon som är dålig och som använder fransar eller lim av dålig kvalitet. Därför tycker jag att det är onödigt att leta efter någon som gör billig fransförlängning. Då kan du lika gärna skita i det. Med det inte sagt att dyrt alltid är bättre men man får ofta vad man betalar för.

Mitt torftiga innehåll i min pyttenecessär…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • Var noga med att kolla vilka produkter och märken de använder till fransförlägning och lim kan vara väldigt viktigt att de använder ett bra märke till ögonfransförlägning så att fransarna sitte roch inte rammlar av efter 3-4 veckor..
    Bislash är ett bra rekommenderat märke!

    Cinderella store 2016-01-08 09:38:01 http://www.cinderellastore.se/
    Svara
  • Jag har också fixat fransarna hos olika i Halmstad, just nu går jag hos en tjej som jag är super nöjd med ..
    Www.sarasskonhet.com

    Anette 2015-07-21 10:51:39
    Svara
  • Gör inte era fransar hos Happy lashes en tjej som heter Caroline Holmberg, söt och trevlig tjej men väldigt missnöjd med resultatet och ger ingen kompensation när i princip alla fransar föll av efter 1 dag.

    Anela 2015-06-12 21:23:22
    Svara
  • Vilken otur att du inte var nöjd. Kom till mig jag bor i Halmstad och jag jobbar med fransförlängning

    Mvh
    Sussi
    073 697 3040

    Svara
  • Hej!
    Jag undrar precis som många andra vilket ställe i Halmstad du var på när du inte var nöjd? Jag ska nämligen göra fransförlängning och har planerat att göra det i Halmstad då jag bor där. Kan du rekommendera något annat ställe förutom i Stockholm?

    Tack! 🙂

    Emelie Hedenberg 2014-09-30 11:09:57
    Svara
  • Hej hej! Det var flera år sedan som jag gjorde min fransförlängning i Halmstad. Jag vet att den personen som jobbade då inte jobbar kvar, för hen jobbar i Stockholm nu. Så det är säkert bra i Halmstad nu också. 🙂

    admin 2014-05-09 22:53:03
    Svara
  • Hej!
    Jag bor i Halmstad och jag, som många andra, undrar vilken salong det var som inte var bra? 🙂 Ska göra det för första gången och vill absolut inte gå till någon dålig. Tacksam för svar via mail 🙂

    [email protected]

    Marielle 2014-05-09 22:49:19
    Svara
  • Hej! Bor i halmstad och vill göra fransförlängning så vilket ställe i Halmstad var det som inte va bra?:)

    Evelina 2013-08-27 12:42:11
    Svara
  • Hej! Jag trillade in här när jag sökte på fransförlängning Halmstad då jag bor här och tänkte göra en. Du vill inte skriva här vilket ställe som inte var bra förmodar jag? Hade varit synd om man råkade välja just det stället.. Mvh Sara

    Sara 2013-07-30 10:11:25
    Svara
  • SÅ sandt det med at ordne hår foran spejlet! Fungerer aldrig 😀

    Eva 2012-09-28 06:27:16
    Svara
  • Anna: ja testa!

    Petra: tror det funkar ändå

    Tiina: 🙂

    Bodycomf: hoppas han minns!

    Erika: dina är väldigt fina!

    admin 2012-09-27 13:49:50
    Svara
  • Åhh! Tänkte vara lite antijante här… Jag älskar också långa ögonsvansar och jag är så glad att jag fått långa, ”uppåtvikta” av naturen 🙂 Borde jag tänka på när jag gnäller över något annat… Dina är fö också skitsnygga!

    erika 2012-09-27 13:39:58 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Lustigt! Jag fyller år om ett tag och igår när vi skulle sova frågade sambon vad jag önskade mig i present. Jag svarade ”sån där RIKTIG fransförlängning så jag slipper hålla på med mascara” Hoppas han kommer ihåg det när det är dags 🙂

    bodycomf 2012-09-27 09:51:56 http://www.bodycomf.blogg.se
    Svara
  • Ah, beundrade dina fransar på Nike Run förra veckan:-). Nu blev jag grymt sugen på det!

    Tiina 2012-09-27 09:21:31
    Svara
  • Ska tamejtusan ta tag i det där nu, vill också ha långa och snygga fransar 🙂 Hoppas de funkar även om man har linser?!

    Petra 2012-09-27 09:16:39 http://blog.svd.se/maratonbloggen
    Svara
  • 🙂 Tack!! Den där necessären liknar min, förutom att jag inte ännu hängt på BB-trenden. Man skulle kanske. Ju mindre jag sitter på kontor, desto mindre smink används och oftast är man helt naturell. Bra så, både för hud och annat.
    Jag tror jag ska testa ögonfransserum, den där som heter natural eller något. Sägs funka och kan vara värt att prova.

    Anna 2012-09-27 08:22:38 http://annamarkelin.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!