Träningsweekend på Högbo Brukshotell

Jäklar vilken träningsdag! Det började med body balance i morse, fortsatte med kuperad terränglöpning i strilande regn och tuff crosstraining där jag faktiskt var helt slut i magen av alla ställen.

Jag hade tänkt köra CX Works men det blev inte så på grund av att regnet ställde till det lite med en uppskjuten mtb-klass men tack vare det fick jag och mamma ett otippat ryck och gick på Zumba istället. Och vilken tur att vi gjorde det! För vilken grym instruktör vi fick uppleva. Sjukt bra! Det är fantastiskt hur hon utan ett ord förmedlade exakt vad vi skulle göra på ett tydligare sätt än vad andra gör med mikrofon och alla ord i världen.

Efter Zumban gick vi på ett boxpass och till sist avslutade vi med yoga. Nu har jag lite muskelryckningar i ena armen men i övrigt mår jag toppenfint. Ja, jag har ju faktiskt lite träningsvärk i rygg och baksida axlar också – från gårdagsmorgonens boxpass som känns som en halv evighet sedan. Många träningspass har genomförts på drygt ett dygn. Mycket god mat har också ätits, men mer om det i morgon. Jag är så mätt att jag nog inte kan skriva om mat…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Åh jag gillar Högbo. Den där loungen. Och att allt finns. Fri lek liksom!

    Uppochhoppa 2012-09-23 23:12:26 http://www.uppochhoppa.se
    Svara
  • Åh, så fint det verkar vara! Jag har bara en fråga: är alla klasserna och det på själva hotellområdet, eller är de typ inne i Sandviken eller Gävle eller något?// Ha det gott!

    Kristina 2012-09-23 22:42:56
    Svara
  • Heja dig! Man blir riktigt sugen på att åka dit någongång när man läser om träningsmöjligheterna (och efterrättsbuffén!). Ses på tisdag morgon – tjohoo!

    Annika - strongday.se 2012-09-23 13:53:46 http://strongday.se/
    Svara
  • Så härligt ni har det!!! Kram!

    StepUp 2 Fitness 2012-09-23 13:01:57 http://www.mbcvaxjo.se/Blogg
    Svara
  • Fina bilder! Verkar vara ett härligt ställe!

    Mary 2012-09-23 00:05:19
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!