Ung Cancer

Minns ni att Bloggar om träning anordnat träningsdagar för välgörenhet förut? Vi var på WorldClass en höst och hade en dag med massa klasser där vi samlade in pengar till Stadsmissionen i Stockholm och förra hösten var vi på Sportlife och tränade ihop pengar till Rosa Bandet. Den 25 november gör vi det igen. Du är välkommen till Sportlife Östermalm för att träna till förmån för Ung Cancer. Det blir en hel dag med träning som avslutas med att Ung Cancer själva berättar.

Hela programmet är inte spikat men du kan se en del av det här (observera att anmälan görs via mail). Det som är spikat är att jag kör cykel. Det är också spikat att Lofsan kör ett pass med pulsbaserad styrketräning och att Jessica kör någon form av rörlighetsträning typ yoga eller liknande.

Du väljer vad du vill skänka till Ung Cancer – men vi har satt en minsta gräns på 50 kr per klass. Varje krona går direkt till Ung Cancer. Tack på förhand för att du kommer och för att du vill göra skillnad!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Fantastisk insats. Stor eloge till er!
    Jag har planer på att åka upp till Stockholm i Nov,, ska kolla om jag kan just den helgen.

    madelaine 2012-09-22 15:58:32 http://www.foodclean.wordpress.com
    Svara
  • Kristi: skoj!

    Ida: åh nej, tråkigt!

    admin 2012-09-22 14:26:07
    Svara
  • Åh nej tyyypiskt! Ville gärna gå på detta fantastiska event men jag kan inte den dagen :/ Hoppas ni får många deltagare!!!

    Ida 2012-09-22 13:26:23 http://traningspepp.wordpress.com
    Svara
  • Kul! Jag är bokad på din cykelklass:) ser fram emot det.

    Kristi 2012-09-21 10:16:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!