Högbo Bruk

Jag ligger i sängen framför TV:n på Högbo Brukshotell. Vi kom upp tidigt ikväll och hann med en promenad runt sjön och fick se solen måla hela skogen i guld. Jag har tagit med mamma och pappa upp – och löparhunden (som fick VIP-paket med hundfilt och godis och allt, riktigt kul grej för familjens mesta älskling).

Mamma har under kvällen yttrat exakt samma ord som jag gjorde första gången jag var här: men, det här stället har ju allt! Vi försökte komma på fler liknande ställen i Sverige men hade svårt att nämna något. MTB, rullskidslingor, konstsnöspår, löparspår, golfbana, kanot, gym, spa, badmöjligheter i sjö och ja jag har nog glömt något (jag räknar inte in äventyrsbanor och sådant annat som är mer ”konferensigt”). Just det – Högbo är också ett officiellt Vasaloppscenter. Vi diskuterade sedan att ställen som Åre (själva byn alltså) har ju också det där men då måste man åka runt lite. Här finns allt på bruket. Mycket lyckat! Lägg till bra och god mat och det är pricken över i.

Efter att ha skålat i ett glas champagne har vi nu förklarat den här träningshelgen invigd. I morgon blir det tidig uppstigning och sedan ser jag fram emot träning en masse. Det var länge sedan jag hade en full ON träningsdag. Fast… jag måste erkänna att jag ser fram emot kvällens efterrättsbuffé lika mycket. Den är makalös.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!