Om mig
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
Men slurp. Gissar att man kan hoppa över honungen om man inte gillar den, hehe, bi-smaken.
Camilla: nä, det är fler som har det problemet. jag håller på och kollar men tyvärr är inte min blogg prio för dem…
Malin: jag brukar använda stavmixern faktiskt. funkar för det mesta för mig.
Vilken typ av mixer kör du med? Har försökt lite olika men tycker stavmixern är för klen och matberedaren vill helst ha större mängder. Tips?
Hej
Varken din eller JessicaClaren.se dycker upp på min bloglovin längre. Försökte gå in och kolla om de fanns flera bloggar och ja kanske hade en gammal, men ja hittar bara en traningsgladje.se.
Hört fler som har problem? eller är de bara jag..
Mammaspring: ska det vara riktig rawfood ska det inte upphettas över 40 grader, men det där bestämmer man lite som man vill. men ost blir nog inte så bra på en efterrättspaj, om du inte tänker typ keso eller ricotta eller liknande ost. man kan göra raw foodlasagne också. får nog bli mitt nästa projekt… då kan man ju mozarella kanske – men då blir det ju inte rawfood utan mer rawfoodinspirerat… 😉 har inte koll på opastöriserat vad gäller grader och så tyvärr.
gud så gott det där lät! Nu vet jag inget omrawfood så du får ursäktaatt jag kanske låter dum, men kan man också lägga på opastöriserad ost eller grädde?