Banana no nut bread

Det här med chokladmjölkens vara som energi under och efter träning skrattade jag åt förut. Men tar numer på stort allvar. För mig är chokladmjölk klockren energi under långa träningspass och för snabb återhämtning. Mycket till stor del att när jag tränar långt och länge så slår min aptit igen. Jag mår nästan illa vid tanken på att stoppa något i munnen och det är fint när jag får förslag om nötter och sådant som bra energi att ha med mig men ärligt, jag kan nog inte få i mig en endaste liten trillingnöt (eller annan nöt) ens om något stort skulle stå på spel. Men chokladmjölk har alltid funkat fint.

Chokladmjölk med extra protein från Cocio kombinerat med en banana no not bread känns väldigt helylle. Sådär som på utflykt när man sitter på en sten i gummistövlar och plockar svamp eller vad man nu gör. Jag vet inte så mycket om just det där bilden jag nyss målat upp i mitt huvud för jag har liksom aldrig befunnit mig mitt i den. Men det låter fint. Fast för egen del kombinerar jag det bäst efter träning. Utan barr i håret. Några gummistövlar äger jag nämligen inte. Och svamp köper jag i affären…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Tack för länken till receptet – vi hade flera leopardbananer liggande hemma som nu kom till användning (blev mycket förvånad när jag upptäckte att vi faktiskt dessutom hade alla andra ingredienser som krävdes hemma redan – vuxepoäng enligt mig ;)).

    (Jag får inte heller upp din blogg på bloglovin, förresten! Tur då att den är en sådan favvo att jag kommer ihåg att kolla den ändå :))

    Vilma 2012-09-19 11:28:32 http://www.snabbarestarkaresnyggare.com
    Svara
  • Uppochhoppa: 😉

    Fredag: ja, det är länkat i inlägget. receptet kommer från min favoritmatblogg matkoma.se

    admin 2012-09-18 09:26:39
    Svara
  • Har du något recepet på Banana no nut bread? Låter ju smarrigt!

    Fredag 2012-09-18 09:22:41 http://fredagsvardag.blogspot.se
    Svara
  • Jag har svamp från skogen (eh ja – sån man köper i affären är nog också från skogen, men du fattar) i min kyl. Banankakafika lät bra. Nu blev jag hungrig!

    Uppochhoppa 2012-09-17 23:34:38 http://www.uppochhoppa.se
    Svara
  • Cathrin: gör så!

    Mary & Träningen: mystiskt, har kontaktat dem – hoppas de kan felsöka.

    admin 2012-09-17 21:25:20
    Svara
  • Jag är likadan med aptiten efter långpass – dagen efter däremot kan jag äta som en häst.

    Jag skulle säga samma som ovan om Bloglovin – du kommer inte upp längre, mystiskt.

    Träningen och livet 2012-09-17 21:20:00 http://traningenochlivet.wordpress.com
    Svara
  • Hahaha, underbart. ”…eller vad man nu gör.”
    PS: Dina inlägg kommer inte upp på Bloglovin sedan några dagar… Man får göra som på den gamla goda tiden, reloada då och då för att få sig lite sara-ord till livs.

    mary 2012-09-17 20:45:39
    Svara
  • Var med min mormor och plockade svamp en gång när jag var liten. Så sjukt tråkigt! Jag tröttnade ganska snart och har inte försökt mig på det igen. Gillar dock att plocka lingon.
    Kanske får göra ett sånt där bröd och plocka med mig ut i skogen. Återkommer med recension. 😉

    Cathrin 2012-09-17 19:51:34 http://malisikte.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!