Hej från Göteborg

Jag har precis varit ute och sprungit i mörkret runt en sjö. I Göteborg. Med Sportlifeprofilerna Emil och Pernilla. Dryga 6 km i härlig höstluft på Skatås vältrampade motionsspår.

Sverige bjöd på kvällsol i ögonen hela vägen ner från Stockholm till Göteborg och jag körde fel flera gånger när jag skulle hitta till Munkebäck. Eller om jag är i Kålltorp. Jag vet inte riktigt… Fram kom jag till slut ändå.

Hemma lämnade jag en tokfull kyl. Veckans leverans av Ekolådan, som jag prenumererar på, landade precis utanför dörren och med den ett litet häfte med ekoställen i Stockholm jag tänkte jag skulle tipsa lite mer om en annan gång.

I kylen trängs också den senaste raden av nyheter i mejerihyllan som alla släpps precis nu. Valios nya laktosfria proteinserie (proteinkvargen är min favorit), Arlas wellnessortiment med hälsomjölk och så kanske det bästa av allt: Arlas chokladmjölksnyheter Cocio med extra protein. Att det senare skulle vara bra i samband med träning skrev jag ett ironiskt inlägg om för ungefär 5 år sedan men strax efter det gick det upp för mig att Pucko var det som funkade bäst för mig som energikälla under längre träningspass. Det som är opraktiskt med Pucko är glasflaskan. Inte heller funkar det så bra i vätskeryggan. Tur då att Cocio kommer i en mer praktisk (plast)flaska och med mer protein även om det kanske på det stora hela är marginellt.

Det är mörkt i Göteborg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Träningen & Livet: yey!

    Ida: yes do!

    Anna: haha tack snälla! jag ska avslöja inom kort här på bloggen. snygga ögonfransar är det bästa som finns. 🙂 (förutom italiensk glass, snygga löparskor och andra ”bästa” grejer)

    admin 2012-09-06 18:38:42
    Svara
  • Sara – en fråga som inte alls har med träning att göra, däremot med glädje … du har otroliga ögonfransar. Naturligt begåvad eller har du använt någon av alla ögonfransnäringar som finns på marknaden? Jag funderar på att testa, nämligen …

    Anna 2012-09-06 08:43:41 http://annamarkelin.wordpress.com
    Svara
  • Tack för påminnelsen om Ekolådan. Så här i skördetider brukar den vara fantastisk. Måste beställa 🙂

    Ida 2012-09-06 08:20:45 http://mittaktivaliv.com
    Svara
  • Här i Göteborg skiner solen och det se ut att bli fint neråt Halmstad till helgen!

    Träningen och livet 2012-09-06 07:39:23 http://traningenochlivet.wordpress.com
    Svara
  • Uppochhoppa: bara sol 🙂

    Träningsglädje 2012-09-05 23:54:01
    Svara
  • Det finns pucko i tetra! har sett på flera ställen! och nu finns ju också havremjölk med chokladsmak… ja, fast NU finns ju den med extra protein så det är kanske sak samma. Nåväl. Göteborg säger du. Sett något regn ännu?

    Uppochhoppa 2012-09-05 23:47:39 http://www.uppochhoppa.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!