GRIT Plyo

En av SATS nyheter i höst är GRIT Plyo och GRIT Strength (båda kommer från Les Mills). Jag tränade GRIT Plyo ikväll (grundade med lite lätt konditionsträning på några maskiner innan – extremt länge sedan sist) och guess what – jag tyckte det var rätt skoj. Det vill säga, den plyometriska träningen (sådant med mycket hopp) var skoj. Jag tyckte den styrkebetonade delen var onödig. Skippa benböjen och armhävningarna, de kan man väl (?) få på GRIT Strength.

Är det någon av er som testat? Vad tyckte ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Mitt gym i London har just introducerat plyo och strength och jag gillar båda! Tidseffektiv träning och kul!

    Josefine 2012-09-05 09:36:18
    Svara
  • Jag provade plyon igår på lunchen på Zenit ”för att spara tid” – istället eftersvettades jag som en GRIS i typ två timmar… Så det stämde som Lina sa: ”vill ni träna mer efter detta så har ni fuskat”. Tyckte tyvärr också det var lite för mycket hopp för mina benhinnor som fortfarande är lite i nystart efter tjejmarathon och mitt knä som började knarra oroväckande i trappen efteråt. Men annars, fullt ös! Jag vill gärna prova Strength som jag tror passar mig bättre, också.

    Nina L 2012-09-05 09:04:57
    Svara
  • Hoppar (höhö) Plyon just nu med tanke på alla hopp och mitt ledsna knä. Men annars ”görbra” träning. Kort och effektivt!

    Lotta 2012-09-04 11:40:37 http://www.fullfartframat.se
    Svara
  • Jag har sagt det förr och jag säger det gärna igen, jag älskar det! Kan till viss del hålla med att man kan hoppa över benböjen i Plyon, men ändå!
    Det är min sorts träning å jag ler av svett och utattning efter varje gång!

    Nilla 2012-09-04 11:27:25
    Svara
  • Kul att du gillade det! Jag testade för ett par veckor sen och tyckte att det var roligt men helt VIDRIGT jobbigt. Jag ska lätt ha det som ett komplement till min löpträning under vintern!

    Helena 2012-09-04 05:57:49 http://www.healthbyhelena.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!