Cykelkläder för höst

Jag var hos Craft i Borås häromdagen och de skulle precis ut och cykla. Det fick mig att längta. Det var så himla länge sedan sist! Jag är en solskenscyklist (även om jag inte alltid har vädret med mig) och solen skiner ju även på hösten… men, man bör ju ha lite andra grejer på sig. Typ det här:

1. Regnbrallor. Utifallatt…

2. En varm tröja. Craft är fantastiskt bra på lager 2!

3. Benvärmare. Man drar dem på UNDER sina kortare cykelbyxor. Inte över (nybörjarfel som jag har gjort).

4. Bra vantar. Dessa hade jag på mig i juni – funkar således året om.

5. En cykel kan vara bra att ha. Denna är en Ducati Factory SP.

6. En ”Siberia Booty”. Låter varmt!

7. Armvärmare!

8. Jacka som stänger ute motvinden.

 Crafts kläder hittar du här. Cykeln finns här.

Nyfiken på hur det ser ut på Crafts kontor? Kolla in nedan! Här samsas kläder med produktutvecklare, marknadsmänniskor och säljare. Materialet är närproducerat och inte sällan är det elitidrottare som basar över kollektionerna. Skidåkaren Björn Lind är till exempel ansvarig för Crafts kläder för längdskidåkning. Även cykelkläderna tas fram av människor som kan sin sak.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Dåså. Jag har inte följt dig länge så jag har ingen koll på din ”policy” i dessa frågor. Jag tänker inte avfölja dig än 🙂 så jag lär väl mig.

    Mik 2012-09-03 20:11:35
    Svara
  • Mik: ja, tack för infon och det är klart att det är bra info för mig, men – just reklam har varit en ”hjärtefråga” för mig och jag har många gånger debatterat just det (gentemot andra där det fullkomligt kryllar av DOLD reklam och köpta inlägg), och att det skulle vara mycket reklam på min blogg är något jag inte håller med om. och vad är reklam? reklam är köpt plats. är det för mycket produkter och produktnamn? ja kanske. men jag gillar sådant.

    admin 2012-09-02 19:32:22
    Svara
  • Alltså jag vill inte alls ifrågasätta vad du gör med din blogg, ville bara tala om att jag också reagerade på detta inslag, och att jag tänker att det är värdefull info för dig.

    Mik 2012-09-02 19:15:03
    Svara
  • Annie: materialet kommer bara några mil därifrån, sys på annat ställe dock – men att det sys där skriver jag inte heller

    Mik: jag skriver om sådant jag gillar – mitt samarbete med Craft är inte dold någonstans. Det står klart och tydligt under fliken pr om det. Halvdold reklam får ni betydligt mer på andra bloggar men det är klart – eftersom de aldrig uppger det vet ni som läsare inte om det.

    Träningsglädje 2012-08-31 23:24:53
    Svara
  • Jag tänkte faktiskt samma som Sara. Och det är ju helt okey om det är det du gillar. Men det kan ju vara bra att ha i åtanke att somliga kanske inte tycker det är lika kul att följa en blogg som känns som halvdold craftreklam.

    Mik 2012-08-31 22:40:54
    Svara
  • Är det verkligen närproducerat? Var kommer material ifrån och var sys det?

    Annie 2012-08-31 21:55:52 http://Www.runnerslove.wordpress.com
    Svara
  • Jonna: ja, typiskt.

    Sara: tycker du? Jag gillar kläder och prylar. Därför skriver jag om det.

    Träningsglädje 2012-08-31 13:52:44
    Svara
  • Det har blivit väldigt många reklamaktiga inlägg här på sistone. Känns lite tråkigt… Det är roligt när du peppar med saker som händer i din vardag eller delar med dig med tankar och debattinlägg.

    Sara 2012-08-31 12:00:01
    Svara
  • denna sommar har jag cyklat i regn kanske 8/10 gånger. Börjar bli trött på det..! och inse vikten av bättre cykelkläder, t.ex. en regntät cykeljacka. De som hade det på Vätternrundan klarade både kylan och loppet bättre.

    Jonna 2012-08-31 11:50:51 http://fartfylld.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!