Morgon med Lisa Nordén

Asics bjöd in till morgonjogg med Lisa Nordén imorse. Himla skoj trots gråväder. Eftersom jag hade jobbrelaterade grejer för mig efteråt så skippade jag löparoutfiten och 4km i stan men hann ändå prata med Lisa innan minglet drog igång (det är bra att vara tidig) och ägnade joggtiden med att kika på löparskor istället.

First things first: Lisa Nordén ÄR grym. Hon är snabb och trevlig. Vilken himla fin kombo! Det märks hur hon brinner för sporten inte bara på ett elitplan utan också för att bredda den och göra den större. Sådant är häftigt att se. Hon minns fortfarande hur hon bröstsimmade på sitt första triathlon – och cyklade på cykel med pakethållare. Annat än den riktigt snygga Specialized som stod på Asics showroom…

Och det andra: Asics utmanar rejält med sin SS13-kollektion som kommer ut i butik i november. Vi har mycket att se fram emot. Jag förälskade mig i Gel Hyper-modellen som verkligen stod ut från mängden i sin design. Jag vet egentligen rätt lite om Asics skor och det var länge sedan jag sprang i dem, men jag läser att det är en neutral väldämpad men ändå lätt sko (290 gram i stl 42.5).

Och för det tredje (lite i smyg): Asics lovar att snart komma med mer information gällande deras concept store på Hamngatan. Något spännande verkar vara på gång. En av tjejerna från Asics som ledde morgonrundan var running club manager. Ja ni hör ju!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • […] ASICS äntligen sin flagship store vid Norrmalmstorg, ett halvår efter utsatt datum. Här finns många skor att kika på och – såklart – kommer Asics också att köra egen run club. Inte bara […]

    ASICS butik i Stockholm « Träningsglädje 2013-01-04 14:07:22 http://www.traningsgladje.se/2013/01/asics-butik-i-stockholm/
    Svara
  • Millis: Kul! Verkligen! Mera sånt!

    Johanna 2012-08-29 15:20:42
    Svara
  • Johanna: Om punkt 1 kan jag säga att jag såg faktiskt flera stycken med mer ”vanliga” cyklar som deltog i motionsklassen på Sthlm Triathlon i helgen. En kille i typ 18-årsåldern bara forsade fram två varv med sin helt vanliga cykel med pakethållare, av modell definitivt äldre. Skitkul att se och de hejade vi extra mycket på!

    Millis 2012-08-28 17:28:44
    Svara
  • Om punkt 1. Det som jag tror hindrar många, mig själv inräknad, från att delta i triatlon- och multisporttävlingar på icke elitnivå, är att allt ska vara så proffsigt ändå. Vem vågar delta med en pakethållarcykel idag? Inte jag. Hur förändrar man det? Kanske med tävlingar/träningar där det är förbjudet (på riktigt) att använda fräsiga cyklar och all världens utrustning?

    Johanna 2012-08-28 12:10:34
    Svara
  • Running Club Manager får det gärna stå på mitt visitkort någon gång i framtiden. Eller något liknande.
    Jag sprang i bara Asics i runt 15 år. Nu, när jag ser detta, kommer jag på att jag typ helt glömt av det skomärket. Tidigare tyckte jag bara det var Asics som gjorde grymt bra skor (för mig var det DS Trainer), men nu är det fler märken som passar mig och som tilltalar mig. Har ingen som helst koll på Asics längre faktiskt. Borde kanske skaffa mig lite mer koll.

    Ps: Denna gång crashade inte min webbläsare när jag kom till din blogg. Kanske har du fixat till nåt?

    Miss Agda- Småbarnsliv och endorfiner 2012-08-27 23:00:41 http://blogg.alltforforaldrar.se/missagda/
    Svara
  • Hej Sara!
    Trevligt att träffa dig idag för första gången! Hoppas att vi ses snart igen! 🙂
    //Lina

    Svara
  • Vilken förebild. Och spännande med Asics framfart. De har ju varit lite mossiga ett tag och legat efter på klädsidan men nu verkar de verkligen hel-heta!

    Snorkkis 2012-08-27 18:17:27 http://www.snorkkis.se
    Svara
  • aarghh – vilka dojjor!! Vill HA!! Springer i Asics DS Trainers nu, undrars hur de där skulle sitta …

    Anna 2012-08-27 16:08:32 http://annamarkelin.wordpress.com
    Svara
  • Nästa vecka ska Andréa få hjälpa mig att köpa nya skor när jag besöker Sthlm… får se om det blir Ascis som vanligt eller ngn ny sort!

    Jonna 2012-08-27 14:46:22 http://fartfylld.blogspot.com
    Svara
  • Lisa är grym! Jag är så imponerad av denna tjej ..
    Snygga skor!!! Asics är min löpskofavorit. Måste kolla in höstens nyheter sen ..
    =)

    Maria 2012-08-27 10:54:50 http://mariasfavoriter.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!