3 saker du inte visste om mig

1. Vi har inget internet hemma i Stockholm. Jag hör ju hur tokigt det låter med tanke på att jag lever uppkopplad alla vakna timmar på dygnet. Jag tackar min iPhone för det. Eller, den jag hade. Jag hoppas innerligt mitt nya sim-kort dyker upp i morgon så att min nya iPhone kan börja gå varm. Och så längtar jag till vecka 44 för då får vi fiber i lägenheten. Hemma i Halmstad har vi allt: wifi och tusen kanaler på TV:n. I Stockholm har vi knappt ens TV och typ 3 kanaler.

2. Jag ogillar verkligen stora omklädningsrum med massa nakna människor. Jag associerar det till slakteri och koncentrationsläger. Knäppt va! Jag har inget emot människokroppar men för många samtidigt äcklar mig. Mycket märkligt.

3. Jag får skavsår i händerna av att dammsuga. Seriöst! Jag är inte gjord för sådant.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • […] blev inspirerad av några bloggare som har skrivit ett inlägg om detta: Sara, Sofie och Annie. Så bara för att det är fredag vill jag också berätta tre saker som du kanske […]

    Tre saker | Jag vill vara snygg ….och smal! 2012-08-24 15:44:30 http://coyntha.wordpress.com/2012/08/24/tre-saker/
    Svara
  • Daniel: ja det är inte helt enkelt att förstå. vi har bott mestadels i sthlm men för 4 år sedan flyttade vi till halmstad och bodde där i 2 år. jag pendlade fortfarande rätt mycket till mitt jobb i sthlm. för 1.5 år sedan flyttade vi till sthlm igen, men har fortfarande kvar vår lgh i halmstad. så vi har 2 hem kan man säga. 🙂

    admin 2012-08-21 13:52:17
    Svara
  • Där ser man ;), Haha.
    Jag har inga problem med stora omklädningsrum, men däremot tycker jag det är rätt ofräscht att simma och bada på badhus med hundra andra i samma bassäng.. Simmning är ju annars bra motion ((fast rätt tråkig om jag ska vara ärlig )

    madelaine 2012-08-21 10:01:09 http://www.foodclean.wordpress.com
    Svara
  • Godmorgon…..
    Började skratta när jag läste om din fobi mot nakna människor i omklädningsrum, jag är precis likadan och jobbar ändå inom vården där jag ser nakna människor varje dag. Märkligt. Dessutom ska jag på vattenjogg idag och då kommer jag definitivt tänka på det efter att ha läst ditt inlägg;)

    Mathilda Blomdahl 2012-08-21 09:50:36 http://www.mathildasvardag.blogspot.com
    Svara
  • Haha mitt enda problem med provrum är alla de där för-bekväma-nakna-människorna som ska inleda ett snack med en, medan antingen de är nakna eller jag är det, eller båda! HUUUUUU!!

    em löfgren 2012-08-21 09:39:15 http://emelie.teambodyscience.se/
    Svara
  • Som nytillkommen bloggläsare har jag inte riktigti förstått. Bor du/ni i både sthlm/halmstad?

    Daniel 2012-08-21 07:48:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!