SATS inviger!

Vi är i Västerås och inviger ett nytt SATS-gym. Det är sjukt fint! Ljust, luftigt och massor med plats. Här hoppas jag att folk kommer trivas. Nästa helg invigs Danderyd och den 15 september är vi i Malmö och inviger ett nytt SATS där. Samtidigt som SATS kör sitt officiella schema har vi extrainsatta klasser. Mia har precis hållt en uppskattad föreläsning på temat ”från soffpotatis till ultralöperska”.

Vill du träna med oss i Stockholm på lördag går du in på det här Facebookeventet och anmäler dig och dina vänner. Har du inte Facebook så mailar du mig på traningsgladje at gmail.com så får du info där!  Vill du ha information om träningsträffar och liknande så är mitt tips att gilla sidan Bloggar om träning på Facebook.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Annika Anonym, ja det är helt sjukt.
    #SnuskSATS

    Johan 2012-10-16 14:48:43 https://twitter.com/Vattenapan
    Svara
  • Hej,
    I och med att jag förstått att ni inom nätverket har ett samarbete med Sats vill jag vädja till er alla att uppmärksamma våra nuvarande arbetsvillkor. Jag är anställd, men törs inte påkalla uppmärksmhet då jag är rädd om min provanställning.

    Från och med mitten av augusti har Sats sagt upp avtal med alla städfirmor och nu är det vi som ska städa hela centret, från golv till toaletter. Detta ska ske under öppettider och varje personal har 2-3 timmar städ varje dag. Det innebär att vi ständigt får sätta upp en skylt i receptionen och lämna den tom. Det finns ingen som hälsar medlemmar välkommen eller kan hjälpa till. Att försöka handla blir ju också svårt… Att komma fram via telefon kan ju ta ett tag då man måste ringa flera gånger för att lyckas pricka in den stund vi är i receptionen och inte ute och städar. Den service som ni är vana vid är ett minne blott då den mesta tiden går till att städa.

    Den förklaring vi fått är att detta är ett led i att vi anställda ska synas mer på träningsytan och skapa relationer till medlemmarna. Ingen av oss förstår dock hur medlemmarna ska känna en starkare relation till oss när vi är inne och rengör toaletter och duschar och de är ute i gymmet eller väntar på att få hjälp i receptionen?

    Vi anställda har det väldigt jobbigt och kan bara uppmana våra medlemmar att uppmärksamma detta och framföra sina åsikter till Sats ledning. Jag hoppa att ni som nätverk väljer att lyfta frågan och kanske kan det hjälpa oss…

    /Anonym pga förekommen anledning

    Annika Anonym 2012-08-27 07:25:41
    Svara
  • Sara: de är från Nike, inköpta på Intersport Drottninggatan i Sthlm

    Ida: tyvärr är det inte vi som bestämmer var SATS ska öppna… 🙁

    admin 2012-08-19 13:12:15
    Svara
  • De där coola leopardtightsen, var är de ifrån?

    Sara 2012-08-19 11:58:54 http://finaprickar.blogspot.com
    Svara
  • Ja vi kommer till Malmö med 🙂

    Jessica 2012-08-19 00:47:34 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • Har förslag att ni borde öppna SATS i Växjö 🙂 där skulle ni få många kunder 🙂

    Eiims 2012-08-19 00:30:48
    Svara
  • Jag vill träna med er i Malmö! Kör ni samma schema där? Det hade varit så himla himla roligt!

    Ida 2012-08-18 17:25:56
    Svara
  • Ser otroligt fint ut!

    Keron 2012-08-18 17:22:32 http://Keron.blogg.se
    Svara
  • Jag blir sugen bara av att titta på bilderna! Sådär inspirerande borde träning alltid vara! Synd bara att jag har så långt till SATS.

    Elin 2012-08-18 16:02:26 http://365mil.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!