Dagens dubbel

Jag är mör i kroppen nu. Trappstegen upp till lägenheten var långa och tunga. Västerbron rätt så brant. Det ska bli härligt med vilodag imorgon. Inga svettiga träningskläder som fyller väskan efter ett hårt pass. Ingen dusch att stressa sig igenom innan lunchtimmen (läs: träningstimmen) är förbi. Kanske kan jag till och med vara lite fin i håret i morgon? Kanske också sminka mig?

Idag tog jag med mig en kollega och körde SATS crosstraining på lunchen. Jäklar vilket pass. PT:n som var instruktör körde 3 wod:ar med oss varav den mittersta bestod av 2 minuter burpees + 6 min av 3 övningar jag inte minns + 2 minuter burpees. De andra wod:arna var 8 och 5 minuter långa. Ett killerpass.

På kvällen hade jag bokat spinning på SATS Hötorget för min favoritinstruktör Pia men hon hade vikarie och istället var det en ”riktig” cyklist på instruktörssadeln. Jag minns att jag starkt ogillade hans pass (inte honom alltså) en gång förut (för många år sedan) och det var samma känsla nu. I duschen efteråt var det 2 tjejer som tyckte att det var så himla bra. Smaken är sannerligen som baken.

Jag höll till på SATS Hötorget mest hela tiden för 3 år sedan och körde väldigt mycket spinning där. Det var exakt samma folk på främre raden nu som då. I den cykelsalen har tiden verkligen stått stilla!

Efter dagens andra dusch mötte jag Annika och några fler för att dricka sangria och äta tapas. En himla fin onsdagskväll som slutade med promenad över Västerbron och ett folkhav som mötte oss i Rålis. De hade visst filmkväll där.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Ida: fint att ättikstipset funkar, jag har hört om det men aldrig testat. jag har alltid nya ombyten till de pass jag tränar. jag svettas ofta väldigt mycket så om jag skulle packa ner det jag använt på lunchen i väskan för att använda igen på kvällspasset skulle det inte vara så himla kul. men du har rätt i att jag har extremt mycket träningskläder också, så det funkar liksom ändå. 🙂

    Jesper: haha, balans kallas det. 🙂

    admin 2012-08-16 09:01:16
    Svara
  • Hmmm mina ögon hittade till Sangrian ……. så jag fick läsa om. Härligt pass och vilken härlig dag =)

    Peace Love och Löparskor!

    jesper 2012-08-16 08:55:41 http://jesperscheutz.blogspot.se
    Svara
  • Jag har kört crosstraining en gång på SATS här i Malmö och det var verkligen mitt drömpass! Alla deltagare svettades något kopiöst, vi fick pausa och moppa golvet två gånger under timmen som gick.

    Men! Vad jag tänkte fråga är detta: hur gör du som tränar varje dag och ibland såhär två gånger om dagen med dina träningskläder? Man förstår ju av bloggen att du äger en hel del, men har du rent ombyte till varje träningspass? Jag har nämligen hamnat i detta läge nu att mina träningskläder luktar sunkigt trots att de är nytvättade, för jag hinner inte tvätta dom direkt efter varje träningspass. Och ibland räcker kläderna inte till och jag får träna två gånger i rad i samma linne och byxor. Hur gör ni supertränare egentligen?

    (ps. För att råda bot på problemet lade jag alla mina träningskläder i ättiksbad (vatten + ättika) en timme innan förra tvätten. Det fungerade, allting luktar rent igen!)

    ida 2012-08-16 08:31:37
    Svara
  • I min lilla värld: ja, himla bra dag faktiskt

    Jessica: du får så gärna

    Uppochhoppa: 🙂

    Elin: vet inte vad tjejen hette men det var på medis kl 12, men tror hon var vikarie och vanligtvis kör i sumpan

    admin 2012-08-16 07:46:51
    Svara
  • Hej
    Vilken anläggning/instruktör var crosstrainingpasset på? Letar ständigt efter nya crosstrainingsfavoriter på Sats, och det här passet lät lovande.

    Elin 2012-08-16 06:44:50
    Svara
  • Killerpass – det låter ju tamejtusan helt igenom magiskt perfekt!

    Uppochhoppa 2012-08-16 00:10:37 http://www.uppochhoppa.se
    Svara
  • Jag vill följa med på din lunchträning!

    Jessica 2012-08-15 23:16:24 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • Det där skulle jag vilja kalla en perfekt dag!

    i min lilla lilla värld 2012-08-15 22:16:18 http://blogg.alltforforaldrar.se/saratilling/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!