Veckans bästa dag

Årets 33:e tisdag och mitt nyårslöfte håller än. Det där om att göra tisdagar till veckans bästa dag. Nyårslöften är bra grejer och detta är faktiskt ett av dem jag lyckats väldigt bra med.

Efter lunch fick jag ett par nya skor budade till jobbet. Det händer verkligen inte varje dag, även om mina arbetskollegor ibland tycker annorlunda. De nya var ett par Nike Lunarglide +4 och fint vita. Enbart för solskensjoggar alltså. Kanske blir det dem jag springer Midnattsloppet med på lördag – om det är fint väder det vill säga. Tack Nike!

Efter jobbet träffade jag Grabben och vi gick till Fotografiska för att hinna se OS-utställningen innan den avslutas. Min Grabb kan allt om OS. Alla årtal, alla namn, alla tider och höjder och sådant – och till och med de tävlandes nummerlappar. Därför var det inte mycket nytt för honom på den här utställningen, men han fick i alla fall korrigera ett och annat fel…

Till sist avslutade vi med en sen kvällsjogg. I mörker. Hej du tisdagkväll i augusti!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Alltså det här är inte klokt!!! Jag har ALDRIG varit på fotografiska!!! Jag gillar ju foto så jag förstår verkligen inte varför. Nu lovar jag mig själv att gå dit på lördag!!!

    Bra tisdag!! 🙂

    Carina 2012-08-15 22:31:03 http://carinaboren.se
    Svara
  • Ajdå, den utställningen hade jag velat se, men det blir nog lite tajt nu.

    Nina 2012-08-15 19:42:32 http://korninakor.blogspot.se/
    Svara
  • Urgh jag har problem med Tisdagar! Tycker de är så vidriga, måste göra ngt åt det 🙂

    Vad kul att du också ska springa Midnattsloppet på Lör! Jag hojtar till om jag ser dig. Hoppas att du får en superrolig runda!!

    LCHFCarro 2012-08-15 15:25:04 http://www.lchfcarro.se
    Svara
  • men gud så snygga!! Mina nya vita adidasdojjor har inte varit med länge men är redan sunkiga 😛 trist, men de e så snyggt hehe!

    felicia 2012-08-15 09:07:01 http://tkhl.wordpress.com
    Svara
  • Lite kul att man nu tänker ”men oj, vad snyggt med vita löparskor, fler borde tillverka skor i vitt”. För bara 4-5 år sedan var ju nästan alla skor vita. Lät som en toppentisdag!

    Snorkkis 2012-08-15 03:49:51 http://www.snorkkis.se
    Svara
  • Det var ju riktigt smart det där med bästa tisdagar, själv har jag enorma problem med söndagar, de blir bara blaha blaha. Svårt att göra någonting överhuvudtaget, det är bara en lång väntan till måndag.

    Thea 2012-08-14 22:09:35 http://theasutmaning.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!