Måndagsträning

Det här med att sitta på rumpan på en kontorsstol är bevisligen inte bra för kroppen. Min mage var som en uppsvälld ballong efter allt stillasittande såhär första dagen efter semestern. Jag åkte till SATS Spårvagnashallarna efter jobbet och hade några minuter över så jag satt ute i solen en stund. Sedan gick jag in och kom inte ut från gymmet förrän det hade börjat mörkna.

Första klassen jag var på var crosstraining med en instruktör som heter Mattias. En riktigt bra klass med bra rörlighetsövningar i början som uppvärmning och med bra och utmanande stationer som jag gillade. Upplägget var enkelt men tufft och deltagarna en blandad skara med förvånansvärt många killar. Kul! Det märktes att killen som höll i klassen var tydligt crossfitinfluerad och det satte en kul ton på passet. Många tummar upp!

Efter crosstrainingen hängde jag kvar en stund och inväntade 75 minuters yoga. Jag fick aldrig något riktigt flow under klassen och orkade inte heller kämpa efter ett tag. Funderade istället på vad jag skulle äta till middag och kom fram till att det fick bli kyckling- och mangosallad. Himla gott faktiskt – tillsammans med ruccola, mache och pumpakärnor. När jag skriver in min träning på Funbeat önskar jag att det fanns ett fält där jag kunde sätta betyg på min egen insats, på yogan får jag snudd på underkänt. På crosstrainingen med beröm godkänt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • @Jessica – KAN man inte?? gud så skönt. Vad lättad jag blir 🙂

    Anna 2012-08-14 08:04:15 http://annamarkelin.wordpress.com
    Svara
  • Känner också igen mig, är oftast svullen i magen efter en stillasittande arbetsdag! Dessutom är dagens pass underkänt, och det är inte yoga 😉

    StepUp 2 Fitness 2012-08-14 00:43:10 http://www.stepup2fitness.se
    Svara
  • Känner igen mig i det där att jag verkligen inte mår bra av stillasittandet hela dagarna. Första dagarna efter längre ledighet är jag alltid svullen både i mage och underben, skitjobbigt!

    Millis 2012-08-13 23:01:10
    Svara
  • Man kan inte få underkänt på yoga
    puss

    Jessica 2012-08-13 22:26:47 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • Vilken fin tröja! Ibland är dagarna så, min yoga var godkänd, men så fick jag mer ischias-känningar under passets gång att jag fick skippa det efter följande kettlebellspasset…

    Keron 2012-08-13 22:20:25 http://keron.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!