Terräng i Tällberg

Innan jag återgår till vardagen ville jag göra mesta möjliga av den här dagen. Så jag åkte till Tällberg. Har varit himla sugen sedan Anna sprang halvmaran där. Det är gigantiskt vackert i Tällberg även om jag inte var så himla road sist jag var här.

I löparskorna gjorde jag några kilometer längs Siljan på en stig som var markerat med rött och orange. Det var det röda jag försökte följa och det gick sådär. Jag visste varken hur långt det skulle bli eller var slingan skulle ta vägen. Efter att ha sprungit ett tag kom jag till en skylt som visade att röda markeringar skulle bli 7.5 km och ledde såväl genom en camping som förbi små ministränder med plats för 2 badlakan. Möjligen 3. Det är fint att springa på små smultronställen. Någon gång skulle jag vilja göra en liten roadtrip med syfte att just springa på fina ställen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Det såg onekligen lite vassare ut denna gång 🙂

    Katten 2012-08-12 21:36:42 http://piggochduktig.wordpress.com
    Svara
  • Där var jag förra veckan! Fast jag sprang aldrig, jag bara badade med barnen i inomhuspoolen 🙂 Men visst var det fint, och åker vi dit nästa sommar SKA jag också upptäcka terrängen med löpskorna på!

    bodycomf 2012-08-12 18:25:29 http://www.bodycomf.blogg.se
    Svara
  • Hej, vad kul att se att du är i närheten. Jag bor i Rättvik och kan verkligen rekommendera att du kommer hit och springer uppe på IK Jarl. Längsta sträckan är 13 km, sen finns 9 km, 7,5 km, flera olika 5 km osv, helt underbar natur och väldigt kuperad terräng! Ha de! 🙂

    Rebecka 2012-08-12 18:20:36
    Svara
  • Ser liksom lite ut som Österlen (med Stenshuvud längst borta) transformerat in i fjällmiljö

    Jessica 2012-08-12 17:53:20 http://www.jessicaclaren.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!