Smoothie med mango

Jag har fortfarande semester men vardagen gör sig extremt påtaglig när man som jag springer runt Kungsholmen om morgonen. Det är en fin cityslinga att springa – och rena autobahn med löpare, cyklister och hundpromenerare. Innan 8 finns där inte många barnvagnar och det är skönt. Inte många vilsna turister heller, också det skönt. Efter 9 och innan 20 finns det däremot inte en chans att jag tar mig an Kungsholmen runt i löparskor om somrarna.

Det fina med den kommande hösten och vintern är att man så småningom har trottoarerna för sig själv. Då, när Rålis har förvandlats från allmän festplats till gym för hårdingar. De som tränar trots slask och snöstorm. Det är nästan så jag längtar lite. Inte efter att alla icke-löpare ska försvinna, utan känslan av att pinas i kylan utomhus och sedan komma in och värma sig i soffan… fast – first things first. Imorse sprang jag i t-shirt och trekvartstights och det var skönt. Långt från thermotights och lager 2!

Just nu irrar jag runt mellan packning inför Cykelvasan och en morgonsmoothie. Dagens smoothie är gjord på äpple/päronjuice, mango och banan. Väldigt god. Är man ordentlig gör man egen juice. Är man som jag är idag så köper man Brämhults juice med just äpple och päron…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!