Paralympics i London

Jag brinner för de som inte har någonting gratis inför den prestation de ska genomföra. Som kämpar, trots att det ser ut som det råder motvind. Skenet bedrar allt som oftast. Den riktiga styrkan kommer inifrån och den är stark. Det är den styrkan som är uthålligast.

Att stå och invänta löparna i Berlin marathon är mäktigt – men allra häftigast är att se starten som går precis innan dem med fullt fungerande ben och fötter. Där finns en alldeles särskilt påtaglig drivkraft och den är fantastisk. Den tar atleter till paralympics i London som startar när vanliga OS slutar. Jag hoppas på fina framgångar för dem alla, bland annat Jennie som ska simma och Thomas som spelar rugby. Och kolla vilken snygg och smart marknadsföring för Paralympics (tack till Brian för tips, fler exempel finns hos honom).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Härligt att du lyfter fram det! Det är ju på ett sätt ännu häftigare än ”vanlig” idrott på ett sätt. En helt ny värld har öppnat sig för mig nu efter N’s transplantation även om just Transplanterade har ett eget OS 🙂

    Annie 2012-08-10 08:08:07 http://Www.runnerslove.wordpress.com
    Svara
  • Vevve: ja!

    Anna: jag syftade inte på handikappidrott specifikt – det kan finnas hinder i vägen ändå! jag har själv tränat för välgörenhet massor med gånger, ofta för cancerforskning. att bli frisk från cancer är också att kämpa i vad som kan anses vara motvind.

    Linda: tusen tack för tips!

    admin 2012-08-09 16:07:11
    Svara
  • Hej Sara! Vill skicka glada hälsningar och tack till dig för att du dagligen piffar upp min vardag med glädje och inspiration! Här kommer min favoritsmoothie som ett litet tack 🙂 2dl mjölk, 1dl apelsinjuice (gärna färskpressad), 1 banan, is, ca 1msk färsk ingefära (hej immunförsvar!) och om du vill få med lite hälsosamma fetter även 1msk linfrön. Tokbra svalkande o frisk efter-träning drink tycker jag. Ha en fin dag!

    Linda 2012-08-09 09:57:25
    Svara
  • Om man brinner för något brukar man oftast mena att man gör en insats själv för något man känner extra för.
    Vad gör bloggar om träningnätverket för handikappidrotten?

    Anna 2012-08-09 09:40:49
    Svara
  • Grymt!

    Vevve 2012-08-09 07:00:07 http://Veronica.livskick.nu
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!