Dubbla löppass

Jag tänkte mig trippla träningspass igår, men tji fick jag. Däremot hann jag med dubbla idag. Imorse väckte jag Grabben alldeles för tidigt enligt hans smak. Jag ville att han skulle coacha mig genom Marit Björgens norska superintervaller: 4 * 4 minuter med 2 minuters vila. Fast jag låg inte riktigt lika högt i puls som jag borde under de här intervallerna. Att pressa sig över strax över mjölksyretröskeln innan frukost är inte så himla enkelt alla gånger.

Vi tog den lilla vägen mot Freluga och det känns ju lite märkligt att det brukar gå björn häromkring. Vi såg bara rådjur och en bulgarisk bärplockarbil. Efter 2 intervaller vände vi och sprang hem igen. Ett bra pass före frukost!

Innan middagen ville Grabben ut och springa igen men jag tyckte det kändes jobbigt att hålla på och byta om igen. Sedan hände något i hjärnan och jag bytte om snabbare än snabbt. Ut igen, denna gång på gamla landsvägen mot Runemo. Vi sprang tillsammans de första 5 minutrarna, sedan bestämde vi oss för att springa 20 minuter i egen fart – för att sedan vända och springa hem igen. På så sätt sprang vi nästan tillsammans – men i våra respektive tempon. För min del blev det strax över mysjogg. Perfekt innan grillning!

Tights // Kari Traa. Tröja // Casall. Skor // Nike

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!