Mängd

Genom att ärligt lyssna till sin egen kropp lär man sig vad som funkar – och vad som inte gör det. Jag kan inte träna i grupp till exempel, jag underpresterar alltid. Så mycket energi går åt till att tänka på andra än mig själv vilket gör att jag tappar. Det gör mig däremot till en grym lagspelare. Lite synd att jag inte pysslar med lagsport då…

Jag är inte särskilt explosiv men jag har bra koll på varje rörelse. Jag har hyfsat lätt för att utföra saker och ting på ett korrekt sätt och om det inte sker på första försöker så lär jag mig snabbt. Ibland behöver muskelminnet smälta informationen och jag sätter rörelsen efter uppehåll.

Jag tål mycket mängd i träningen. Precis som med mat så passar olika träningsupplägg olika personer och jag – och min kropp – trivs med mycket. Mycket är just vad jag ska satsa på veckorna framöver. Jag har 3 jobbveckor kvar innan jag kör min rätt korta sammanhängande semester men jag drar nytta av den där semesterkänslan som ändå ligger i luften och ska se till att träna – och uppleva.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!