STARK Magasin

Jag har följt STARK Magasin ett tag. Minns första numret som rätt grått och mörkt – rent formspråksmässigt. Innehållet minns jag inte så mycket från mer än att man varit i LA och tränat på utomhusgym. Mitt intryck från senaste numret av tidningen STARK är betydligt bättre. Igår när jag läste den mellan hejarop på marathonlöpare tyckte jag den var riktigt bra! Den är inte så tjejig som andra träningstidningar och går därför mer rakt på sak. Träning utan lull! Extra bonuspoäng för att man framhåller att man förespråkar god form året om och inte manar till beachhysteri.

För några nummer sedan hade man med ett TRX-övningsprogram och nu fanns det övningar för allehanda träningsredskap man kanske har i sommarstugan. Jag har ingen sommarstuga men det där med TRX är jag riktigt sugen på och ska nog köpa.

En annan riktigt bra sida i senaste numret av STARK var krönikan skriven av Elin Bjärkstedt om funktionell träning. Jose Nunez skrev också en riktigt ambitiös (med tanke på hur lång den var) krönika på samma ämne som också den var bra. På den fronten tycker jag man lyckas hålla en neutral och uppdaterad linje (till skillnad från Runner’s World som känns allmänt gubbig och som gjort att jag inte läst den på ett tag).

Det jag saknar är riktigt snyggt träningsmode. Man gör en schysst plocksida på temat lila men jag ser inte så mycket kläder. Det är ju något som funkar för både killar och tjejer. Jag ser fram emot fler nummer av STARK och ska passa på att hämta inspiration från deras träningsprogram till kommande pass i min egen träning.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!