Tjejmarathon

Nu är det dags. Jag är laddad med ett harmoniskt lugn i kroppen. Dagen blir ett äventyr och jag ska njuta av omgivningarna. Jag ska tänka starka tankar och jag ska genomföra på ett positivt sätt. Madde och Annie har tänkt på allt och det var en skön stämning på gårdagens nummerlappsutdelning på Kiropraktorkompaniet. Alla som var där var glada och förväntansfulla. Jag ser fram emot start och jag ser fram emot alla 50 kilometer.

Jag har fått en enorm respons på min sponsringsuppmaning och jag tackar er alla tusen gånger om. Jag har många dyra kilometer att springa med tanke på hur mycket pengar ni givmilt och generöst har skänkt och jag ska tänka på er när jag springer dem. Det är ett fantastiskt bra sätt att komma i mål. Tacksamhet är en viktig känsla som kommer att leda mig framåt. Ni är fantastiska!

Är ni på shoppinghumör denna lördag så kan ni köpa en Aloe heat lotion hos Jennie. Hon skänker 50 kr för varje såld produkt direkt till Panzisjukhuset i Afrika!

Skön text på nummerlappen. Jag hittade aldrig någon pilott men ska testa dessa grejer från Compeed och se om det kan avlasta. Även visselpipa stod på listan över obligatorisk utrustning.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!