Vad tycker du?

Efter en lång dag sitter jag nu i soffan med fyrkantiga ögon. Klockan är lite över midnatt och nu är det faktiskt lite mörkt ute. Annat var det klockan 23 när jag gick hemåt efter långa samtal med bloggbrudar. Vi stängde fiket vi var på och fortsatte ute på trappan. Vi pratade mycket om bloggande – såklart. Inte bara varför vi bloggar eller vad vi gillar att läsa på bloggar – utan även vad kan vi tillföra dig som bloggläsare, utöver att läsa själva bloggen!

En väg som vi ibland väljer att gå är genom att faktiskt ses och träna. Som nästa vecka till exempel då vi har bjudit in till att testa den omtalade och populära klassen Hot MOJO på SATS Spårvagnshallarna. Eller när vi tävlar ut saker. Typ startplatser till Cykelvasan och så. Men vad tycker du egentligen? Vad är roligt? Vad ger dig mervärde?

Fokuserade på diskussionen: Åsa, Jessica, Sofia.

Magiskt ljus kl 23. Älska juni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
  • Jag blir väldigt inspirerad av att läsa om träningsupplägg. När någon bloggare lägger upp ett specifikt träningspass så provar jag det gärna! Fast då ska det vara löpning förstås, men det är ju bara för att det är min grej. Det är lätt att fastna i mönster och därför älskar jag att ta pass från andra som man vet fungerar eftersom att ni har kört dem på riktigt! Wiihoo 🙂

    Hanna 2012-06-14 23:24:35 http://hannashappenings.blogg.se
    Svara
  • Jag måste säga att jag är så himla nöjd som det är nu!! Tror det som gör det oxå handlar om mixen på hela portalen, man får lite (mycket) hos varje och kan skapa sin egen blandning av favoritbloggare! Sen förstår jag ju om kanske ni vill utvecklas. Grejen i Högbo lät verkligen superkul och hade jag inte redan bokat den helgen då hade jag åkt! Men fler såna grejer, gärna!

    Tycker också det som gör era bloggar så läsvärda är att det är så mycket hjärta och hjärna bakom! Ni inspirerar med självkänsla och att ta hand om själen också.

    Maria E 2012-06-14 22:50:28
    Svara
  • Åh, sommar kvällar & nätter är bara magiska. Jag gillar att gå en promenad sent på kvällen då luften är frisk och krispig och inte allt för storstads förorenad 🙂

    Anneli 2012-06-14 20:47:15 http://etskridtadgangen.blogspot.dk/
    Svara
  • Jag tycker du har en härlig mix av det mesta faktiskt och det gäller även träningsmässigt. Cykling, löpning, skidåkning, funktionell träning, yoga mm.
    Det är kul, inspirerande, intressant och underhållande att läsa din blogg eftersom den är så allround.
    Tack för att du delar med dig 🙂
    Bra tips du fick av mig va? 😉 haha, fortsätt som det är så är det bra.

    madelaine 2012-06-14 15:13:27 http://www.foodclean.wordpress.com
    Svara
  • Hejsan! Om jag fick drömma önskar jag mig mer aktiviteter i Malmö-området för jag vill jättegärna delta på allt roligt som arrangeras men lite svårt ifrån Skåne. Hjälper gärna till att arrangerar och fixa!!!/Tina

    Tina 2012-06-14 14:24:52 http://www.butterflytina.com/
    Svara
  • Ahhh, beachvolleyträff, då skulle Casall kunna dra ett strå till stacken:)

    Sara Althini 2012-06-14 14:22:47
    Svara
  • Erika: haha ja beach vore ju annorlunda faktiskt!! cykling hade vi rätt så nyss men det håller jag med om – och det är faktiskt rätt så inplanerat!

    admin 2012-06-14 13:43:47
    Svara
  • Öhm… Jag tycker såklart att ni ska arrangera en beachvolleyträff:) Jag kan hjälpa till att fixa! Förutom det säger jag cykling. Det är så mycket löpning hela tiden 🙂 Kul att testa någon annans sport också, om nån håller på med ngn, och lite mer ovanliga grejer. Säg fäktning!

    Föreläsningar med kända profiler är något jag skulle gå på också.

    erika 2012-06-14 13:39:35 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Malin: ps. om du bor i Varberg har du fantastiska möjligheter till mycket ju!! 🙂 när jag springer längs med riddarfjärden kan du springa längs med stranden… osv!

    Träningsglädje 2012-06-14 12:47:17
    Svara
  • Malin: tack för input!!

    Nick: roligt att du kommenterar – tror du är rätt ny i kommentarsfältet? 🙂 bra input, den tar jag med mig!

    Joanna: finns det något mervärde du skulle vilja ha i en blogg? Förutom själva texten?

    Erika: kul att du gillar extragrejerna, finns det någon särskilt träningsträff du skulle vilja gå på?

    Hanna & Malin: svarar er båda för jag tycker ni är inne på lite samma sak. En blogg kan man ju läsa var som – men ska man börja tipsa lokalt och börja arrangera grejer, ja då blir det ju utifrån där man är. Men – vi kommer faktiskt att göra lite grejer runtom i Sverige i höst. Tyvärr inte så mycket norrut (fast Högbo är iaf i Sandviken…) men däremot mer söderut. Det blir lite svårt eftersom bloggen är en hobby (där vi inte har affärssyfte i den mån att i tjänar pengar) och vi har ”riktiga” jobb också. Men det är ju ett enormt intresse!

    Träningsglädje 2012-06-14 12:44:39
    Svara
  • Hej Sara!

    Jag läser din blogg varje dag, träningsbloggarna gör att jag kan upprätthålla motivationen även när jag är skadad. Dom får mig att läääängta.
    Jag gillar att prova nya saker både träningsmässigt och i matväg. Jag tycker det är jättespännande med alla tips och trix som man får till sig i bloggarna. Nike running club, testa Hot Mojo på spårvagnshallarna, handla sjysst mat från Blueberry mm. Det är bara ett litet problem….. Jag bor i Varberg! Jag efterfrågar nytänkande och tips som inte är så storstadsbundet! Vilka guldkorn kan man hitta lite överallt? Vad kan jag köpa till min smoothie lokalt som gör mig glad? Hur kan jag upprätthålla min löpmotivation som inte passerar ett soligt riddarfjärden varje dag utan får nöja mig med överdoserad landsväg som passerar grannens gödselstack?

    Det vore fint! I övrigt tycker jag du är helskön och kan relatera. Är från Halmstad, har Pcos och vet vad det kan innebära när man är träningsintresserad.

    Lycka till på tjejmaran! Jag följer såklart!

    //Malin

    Malin 2012-06-14 11:12:50 http://abrovinch.blogspot.com
    Svara
  • Jag blir inspirerad av alla fina träningskläder. 🙂

    Camilla 2012-06-14 09:42:38 http://www.camillasdagar.blogspot.com
    Svara
  • För mig har bloggläsandet på ett sätt avlöst läsandet i veckotidningar. Läser olika bloggar av olika skäl. Vissa för att jag känner igen mig själv som småbarnsförälder, andra för att få tips och peppning med tex träning.
    Hos dig hamnade jag av en slump, klickade vidare från ”trend och träning”, men du ingår numera i min dagliga bloggrunda.
    Gillar dina bilder och din positiva anda! Dessutom har du bra tävlingar.
    Önskar att jag hittade en liknande blogg från norraste delen av landet också, med tips på utmaningar, träning och tävling i närheten av mina trakter.
    Men helt klart är att din positiva energi smittar av sig, därför läser jag hos dig!

    Hanna 2012-06-14 09:04:27
    Svara
  • För mig är det ganska enkelt egentligen. De bloggar jag gillar mest är de med mest kvalitativt innehåll. Bloggar som drivs av någon som inte kan skriva orkar jag sällan läsa. Utöver det: En träningsblogg ska företrädelsevis handla om träning men även om andra saker relaterade till träning, typ mat och produkter – typ nya produkter. Är inte så värst intresserad av att läsa om nya klädkollektioner etc eg. Dom kan jag ju se på stan själv? Kanske skillnad om man bor på mindre ort? Lite allmän inspiration är alltid kul! Bra citat å sånt där. Fina bilder, kvalitet igen, är också viktigt, men texten kommer före – för mig.

    Hm – det kanske inte alls är enkelt eg – att sätta fingret på varför jag läser en blogg men jag tror iaf kvalitet, personlig, våga vara sig själv, mycket bra tips. Och att man svarar på kommentarer 😀 (Vissa bloggar läser man/jag ju också av allmän fascination även om man eg inte tycker att dom är så bra – men det är nåt helt annat!)

    Jag gillar att ni drar ihop olika träningsevent! Typ yogan. Tävlingar är också kul, till bra grejer, som typ cykelloppet.

    erika 2012-06-14 08:43:09 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Det jag tycker om med din blogg är tonen i den. Jag blir helt enkelt rakt igenom glad när jag läser dina inlägg. Det jag gillar extra mycket är tips och inspiration kring mat och motion, pepp självklart och gärna att du berättar när du har testat olika saker. Tävlingar är visst kul men det är inte huvudorsaken till att jag återkommer till dig och din blogg.

    joanna 2012-06-14 07:42:07 http://www.humlansliv.blogspot.se
    Svara
  • Håller med Malin, visst kan tävlingar vara kul (fast de flesta priser är ju för er tjejer i de flesta bloggar 😉 ) men som sagt inte det som får en att läsa.

    Mitt huvudsakliga skäl att återkomma till en blogg är inspiration, tränings- och kosttips. Sen gillar jag de bloggar som tangerar det personliga utan att det blir för mycket, det är lite trevligt att lära känna personen bakom texten så att säga.

    Nick 2012-06-14 07:27:48 http://getupstayup.se
    Svara
  • Hej!

    Självklart är tävlingar kul, men det är inte det som får mig att läsa, inte heller eventen. Däremot är det något jag uppskattar väldigt mycket! Har inte kunnat delta i något personligen ännu men det skulle vara riktigt skoj!

    Men tips, pepp, produkttester och härlig inspiration får mig att läsa olika bloggar! =) Som en mix av det man får i en hälsotidning men jämnt fördelat över alla dagar på året!

    Malin 2012-06-14 06:33:18 http://www.malinstang.se/blogg.php
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!