Coffee run

Ikväll har jag haft coffee run hemma hos mig. Jag valde medvetet en mix av personer som inte har träffats förut och från början såg det ut som att jag skulle få till den där mixen inte bara i inbjudningarna utan även i verkligheten. Men så kom livet emellan för några av dem och det blev den ursprungliga kärnan av coffee run kryddat med Annika, några springande killar och en chef från mitt jobb. Tack ni modiga för att ni var med – jag gillar er alla väldigt mycket!

Jag valde rundan runt Långholmen. Där är fint att springa – men bäst när det är lite sämre väder. Är det för bra väder sitter det festande picknickfiltar i var och varenda hörn och det blir som att springa genom en festival. Jag skulle heller inte springa här sent på kvällarna. Och har man läst deckaren Södermalmsmorden vill man kanske inte springa här alls. Synd, för det är fint på Långholmen. En liten oas mitt i stan.

Efteråt bjöd jag på ”coffee” i form av lite hembakat från den här boken men jag tyckte inte att något recept blev särskilt bra. Potatismuffinsen blev torra och mina smördegsplattor med feta och kalamatioliver blev sisådär. En smulkaka med körsbär blev lite knepig… det är däremot en mycket fin bok att bläddra i!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!