Årets 24:e tisdag

För drygt 24 tisdagar sedan gav jag mig själv i nyårslöfte att göra tisdagar till veckans bästa dag. Jag har gnällt och klagat på tisdagar rätt mycket, men bestämde mig för att sluta med det och ha extra roligt på tisdagar istället. Göra något bra av den dagen med utgångspunkt i att allting faktiskt blir så som man bestämmer sig för att det ska bli. Tankens kraft är avgörande såväl i idrott som i vardag.

Den här tisdagen började jag med att inte stressa så förfärligt på morgonen. Jag hade ett möte klockan 9 och därför rätt så gott om tid. Slog på radion (P1 som vanligt), försökte få i ordning frisyren (den lägger jag sällan särskilt mycket tid på) och pressade juice. Juice är vardagslyx för mig! Kiwi, mango och citron blev dagens blandning. Jag älskar när det är citronsurt så att det liksom stramar i munnen när man dricker det.

På lunchen träffade jag fina Ella över sushi och samtal. En fantastisk vän som jag träffar alldeles för sällan! Om några timmar checkar jag ut från jobbet och styr näsan mot en yogasal för en timmes egenvård. Ja, all träning är ju egenvård på sitt sätt men när det kommer till träningsformer man inte har så himla lätt för – ja då får man jobba med kärleksförklaringen till sig själv lite extra mycket.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh, jag gillar tisdagar, men inte söndagar! Alltså det är något med söndagarna som bara är så tråkigt! Jag ska nog fundera ut något bra upplägg för dom, för det känns ju rätt onödigt att bara gnälla och beklaga sig över dom, och nästan missa en hel dag bara för att man är så gnällig. Nu ska jag bara komma på HUR jag ska göra för att tycka att söndagen är värdig sin (sista!!)plats i veckan 🙂

  bodycomf 2012-06-12 17:24:53 http://www.bodycomf.blogg.se
  Svara
 • Anna: jag har min egen juicebar. Hemmalyx!

  Träningsglädje 2012-06-12 16:28:07
  Svara
 • Jag jobbar med min kärlek till intervaller just nu, pusslar och prövar och leker för att få det lustfyllt och inte bara jobbigt-jobbigt .Yogan har jag fallit hals över huvud för och varje pass jag lyckas få in är en njutning full med utmaningar. Jag tycker det är helt magiskt fast jag vill gråta ibland i vissa positioner (typ Hunden och Duvan)… på ett bra sätt, om du förstår? 🙂 Hoppas yogan var bra!

  Valkyria 2012-06-12 16:22:52 http://likeavalkyrie.blogspot.com
  Svara
 • Jag jobbar med min kärlek till intervaller just nu, pusslar och prövar och leker för att få det lustfyllt och inte bara jobbigt-jobbigt .Yogan har jag fallit hals över huvud för och varje pass jag lyckas få in är en njutning full med utmaningar. Jag tycker det är helt magiskt fast jag vill gråta ibland i vissa positioner (typ Hunden och Duvan)… på ett bra sätt, om du förstår? 🙂 Hoppas yogan var bra!

  Valkyria 2012-06-12 16:22:52 http://likeavalkyrie.blogspot.com
  Svara
 • Vardagslyx. Jag måste lära mig. När man inte bor inne i stan med närhet till fina frukostställen och juicebarer blir det lätt att man aldrig gör något extra, alla dagar ser likadana ut. Men nu ska jag faktiskt cykla bort till simhallen och testa vattenlöpning för första gången! i ett hörn för mig själv. Kan hända att jag drunknar.
  tack för all fin inspiration du ger!

  Anna 2012-06-12 16:08:50 http://annamarkelin.wordpress.com
  Svara
 • Vardagslyx. Jag måste lära mig. När man inte bor inne i stan med närhet till fina frukostställen och juicebarer blir det lätt att man aldrig gör något extra, alla dagar ser likadana ut. Men nu ska jag faktiskt cykla bort till simhallen och testa vattenlöpning för första gången! i ett hörn för mig själv. Kan hända att jag drunknar.
  tack för all fin inspiration du ger!

  Anna 2012-06-12 16:08:50 http://annamarkelin.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!