Också en middag

Jag var inte ett dugg sugen på mat igår kväll. Det blir så när det är varmt. Jag vill liksom bara dricka! Precis som när jag tränar länge. Jag kan omöjligt tugga på något – istället kan jag dricka hur mycket flytande som helst. Igår kväll gjorde jag en smoothie på mjölk (hade ingen havremjölk hemma), jordgubbar, avokado och någon skopa proteinpulver. Inte särskilt Paleo – och bara halv-PURE. Men gott ändå.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Tack så jättemyket för ditt svar!!!
    Gick och shoppade en Shock Absorber Run Bra igår på löplabbet testade den idag och den var super verkligen!

    Tunna strumpor måste jag verkligen skaffa mig blir tokvarm i skorna. Superbra att jag nu vet lite mer vad jag ska leta efter och märken som är bra. Tack igen!

    LCHFCarro 2012-05-27 16:35:45 http://www.lchfcarro.se
    Svara
  • Sitter i en stekhet buss och riktigt längtar efter en kall smoothie av liknande karaktär. Ser otroligt läskande ut;)

    fitnessguru.se/energetica 2012-05-25 16:42:42 http://www.fitnessguru.se/energetica
    Svara
  • Intressant att man är så olika angående vad som smakar bra ”i mun”. Jag blir galen om jag inte får tugga, sällan jag kan tänka mig att dricka maten. På typ marathon måste jag få energybars eller liknande just för att få tugga medan sportdryck går direkt bort. Din smoothie lät dock väldigt god!

    Snorkkis 2012-05-25 13:47:48 http://www.snorkkis.se
    Svara
  • Katarina: ja det tycker jag att du ska göra! eller en blender!

    LCHFCarro: vad roligt att du läst så länge!!! löparkläder är nog mycket av en smaksak tror jag. vad gillar man? vilken stil gillar man? jag gillar trekvartstights och lösa toppar. jag tycker casall och nike har bra trekvartstights! toppar gillar jag från lite olika, men nike är en favorit också här! bh tycker jag finns många bra, t.ex. shock absorber (knäppning bak) och craft (bäst i kategorin dra på-modell). strumpor är jag petig med. jag vill att de ska vara supertunna – har köpt flerpack från reebok (i olika färger) som är extremt tunna som jag gillar, men finns också liknande från nike och craft. ibland kan dessa vara svåra att hitta då så många strumpor är tjocka. gococo har också extremt tunna har jag hört, men jag har aldrig hittat just dem. kompressionsstrumpor kan vara kul att testa men jag tycker skillnaden är marginell, bäst är gococo och craft tycker jag. craft gör för övrigt bäst löparjackor enligt mig. och helt klart bäst underställskläder och tröjor som man kan springa i. de är helt fantastiska. jag kanske ska göra ett inlägg om detta… det finns ju så himla många olika typer av kläder kom jag på nu!

    admin 2012-05-25 13:27:38
    Svara
  • Hej Sara! Vill börja med att tacka för en underbar blogg som jag följt lääänge. Tack spec för att du tagit upp PCOS. Men nu till en helt annan sak som jag hoppas att du kan hjälpa mig med, jag undrar om du kan tipsa mig om bra löparkläder. Bra tights, BH och strumpor. Ska jag springa i kompressionsstrumpor? Kompressionstights?

    Tack 🙂

    LCHFCarro 2012-05-25 09:12:29 http://www.lchfcarro.se
    Svara
  • Åh, måste skaffa en riktig mixer. Min stavmixer är inte riktigt i form. Håller med om att flytande är bäst ibland.

    Katarina 2012-05-25 08:39:20 http://brakatarina.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!