Galgberget

Det är vackert just nu. Färgerna är så levande. Nyanserna av grönt så skira, ljusa men ändå intensiva. Allra vackrast är det när solen letar sig ner genom bladen och landar på barr och spånstig. När solen dansar på löv och bladverk letar sig en doft av vår fram som är så påtaglig att man inte kan annat än le åt naturen. Det är fantastiskt. Vackert. Och fruktansvärt fint.

Vi tog en sväng om Galgberget i Halmstad för att springa några kilometer i kvällssolen. Första varvet på trekilometersslingan sprang jag lätt och fint med en krusning i andningen de gånger det bar segt och brant uppför. Andra varvet var målsättningen en annan: pressa på framåt och att springa med en puls som gjorde det jobbigt hela tiden. Under andra varvet ville jag vara utanför bekvämlighetszonen alla tre kilometer.

Nästa lopp jag tränar för är VårRuset. Jag ställer upp med ett blogglag precis som jag gjort de senaste 2 åren, såväl i Göteborg som i Stockholm. Vi springer loppet inbjudna av en PR-byrå tillsammans med en massa andra lag och det är en blandad skara bloggare som ställer upp. Lika blandad som alla andra deltagare på loppet. Jag hoppas på sol och värme – och kanske ett PB om det vill sig väl. I och för sig minns jag inte vad jag har för PB på mina distanser, så det är ju faktiskt sak samma när jag tänker efter.

Tights & Jacka // Nike

Skor // Adidas Feather

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Kul med Vårruset, jag ska också springa 🙂

    Ida 2012-05-17 19:47:44 http://traningspepp.wordpress.com
    Svara
  • Hej Sara!

    Blir alltid lika glad när du lägger upp så fina foton från Halmstad. Är uppvuxen i staden men bor i Sthlm sedan en tid tillbaka. Verkligen fina träningsmöjligheter där nere!

    En fråga, är det möjligt att springa vårruset med ditt lag?

    Hälsningar
    Sofia

    Sofia 2012-05-17 11:43:58
    Svara
  • Vad mysigt med Vårruset. Jag har tänkt att jag borde springa det någon gång. Det är roligare att göra saker tillsammans! 🙂

    Erika 2012-05-17 11:10:51 http://sandsnovatten.blogpsot.com
    Svara
  • det är härligt att träna i starka färger tycker jag! ÅH då kanske du har några tips på bra (och fina!!) tränings t-shirtar? 🙂

    livetoday 2012-05-17 10:12:34 http://livetoday.webblogg.se
    Svara
  • Det är verkligen vackert nu. Önskar man kunde pausa tiden en stund.

    Snorkkis 2012-05-17 07:51:12 http://www.snorkkis.se
    Svara
  • Låter som om du fick en skön löptur där på berget.
    Jag ska också springa Vårruset, så då kanske vi ses 🙂

    Linnea 2012-05-17 05:19:07 http://Jagkanjagvilljagska.blogspot.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!