Saken är biff

Idag blev det samma sak till både lunch och middag. Köttfärsbiffar med soltorkade tomar och fetaost tillsammans med broccoli och tomat. Jag gillar rena smaker och har extremt få kryddor hemma. Däremot har jag fastnat för flingsalt på senare tid (främst när jag rostat grejer i ugnen eller tillsammans med olivolja och svartpeppar på grönsaker) men ska skära ner. Jag gillar ju mat även utan salt!

Fetaost är inte särskilt Paleo och jag förstår att ni blir förvirrade. Men jag kör ju min Purevariant av Paleo och största prio är att skippa gluten. Så lite fetaost eller chévre kommer jag inte bannlysa. Inte heller havregryn, om någon undrar.

Biffarna är enkla: blanda köttfärs, fetaost och soltorkade tomater tillsammans med ägg. Forma till biffar och stek i ugn. Jag körde på 180 grader tills de såg färdiga ut. Lätt som en plätt.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!