En bra tisdag!

Idag har varit en bra dag. Jag har bockat av massor med grejer på min måste göra-lista och dessutom träffat en hel hög med trevliga personer. Sofy, Åsa, Jessica, Erika och Annika för att bara nämna några. Nu återstår bara att vika ihop alla högar med ren tvätt som ligger på varje ledig plats här hemma… men eftersom tisdagar är roliga dagar kanske jag sparar det till imorgon.

På väg hem från functional movesklassen stannade jag till på Daglivs och shoppade för glatta livet. Jag kom hem med bland annat serranoskinka (skivad precis så som jag vill ha den i charken), tomater (de där dyra på kvist som smakar extra mycket), fetaost (den eklagrade sorten), avokado och olivolja i snygga burkar. Det ett ostrageiskt val från Grabbens sida att låta mig härja fritt i matbutikerna. Det blir inte direkt billigt – men det blir himla goda middagar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!