Juice mot förkylning

Jag hoppas min morgonjucie tar kål på min förkylning. Citron, kiwi och ingefära borde göra susen va? Jag gillar när det är surt och friskt och skulle gärna pressa denna juice varje dag, sjuk eller frisk!

Eftersom jag är sjuk så himla sällan vet jag inte när jag kan komma igång och träna igen. Till helgen hoppas jag! Det skulle vara så himla skönt med lite yoga, lite löpning eller styrketräning. Ikväll ska jag på en lugn walk’n’talk – blir fint att faktiskt få lite frisk luft!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Kom in av en slump på din sida. Har inte provat din kombo, måste göras.
  Tycker man tycker om ingefära mer och mer ju mer man dricker det 🙂
  Här är min variant. http://pebblogg.se/2013/november/juice-mot-forkylning-supergod.html

  PEB 2013-11-08 11:57:50 http://pebblogg.se
  Svara
 • Emelie: ja på rätt väg iaf!!

  Heidi: skönt att du är på g!!! och jag håller med om känslan från träning!!

  admin 2012-03-01 14:36:14
  Svara
 • Tack tack 🙂 Jo, ingen nytta med att ge allt på första passet efter sjukfrånvaro. Är back on track nu mest ta vare Esberitox http://www.naturmedel.org/sidor/esberitox.html . Kändes underbart att gå in å gymet efter en så lång (iallafall för mig) frånvaro. Ett härligt styrkepass som bevisade att det fortfarande finns krut kvar i kroppen, lite lättjogg och en underbar och lugn återhämtning i infrabastun. Och under tiden jag varit förkyld har jag faktiskt kommit till insikt varför jag älskar att träna. På grund av alla endorfiner och den här känslan av totallycka jag fick återuppleva idag 🙂

  Heidi 2012-03-01 14:24:55
  Svara
 • Hoppas du mår ok igen nu! Och galet bra kört på Tjejvasan, är mest ledsen att jag inte fick sett dig!

  Emelie 2012-03-01 11:43:49 http://www.emscorner.wordpress.com
  Svara
 • Heidi: tack tack tack vad glad jag blir heidi!!! bra fråga – vet inte om jag är helt rätt att svara på den för jag är så sällan sjuk. men nu är ju jag i samma sits som du ändå så jag ska försöka! jag planerar att komma igång ett steg i taget. en lugn promenad med kompis en dag. lugn(!!) yoga en annan. kanske lite lätt styrketräning. dvs en lugn upptrappning. det bästa är att skriva ett schema så att man har en plan istället för att gå från sjuk en dag till fullt ös nästa för att man tycker att det känns bra. vad gäller det mentala så är vi alla olika men jag hämtar mycket kraft från att bara vara och släppa på de krav jag vanligtvis har. jag stressar mindre och tar mer tid. mer tid för att göra god mat eller mer tid för att läsa tidningen till exempel. för mig funkar det!

  admin 2012-02-29 13:24:28
  Svara
 • Hej Träningsglädje-Sara,
  din blogg är så sjukt peppan och framförallt sund och positiv. Tack för det!

  Till frågan, har varit småkrasslig under 2-3 veckor nu, inget farligt bara snuva, halsont och allmän seghet. Har inte vågat gå på gym/löpa eller något annat fysiskt ansträngande under tiden vilket har påverkat psyket jäkligt mycket. För under träningen kan jag slappna och rensa tankarna och få mer energi.

  Hur ska man förhålla sig till en sån här period? Och varifrån ska man börja igen?

  Heidi 2012-02-29 13:12:12
  Svara
 • Anna: tack för tips! har bara hört om matcha i blueberrys kokbok! ska testa!

  Träningsglädje 2012-02-29 11:15:13
  Svara
 • Krya på dig!
  Jag har ett annat tips – du verkar ju gilla att prova lite nytt. Köp matcha te (dyyyrt men drygt). Det är japanskt grönt te som är pulvriserat, man konsumerar alltså hela tebladet. Det har en speciell smak, lite spenataktig, men jag älskar det. Ett kryddmått i en stor kopp med soyamjölk eller mjölk (man vispar ihop det i kastrullen). Peppar peppar, har inte varit sjuk sen jag började med det här. Rena krutet. Pigg blir man också.
  googla gärna!

  Anna 2012-02-29 10:33:31 http://annamarkelin.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!